- 13 Сер 2026
- 2
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм: roman_vynogradsky
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ):#178621
3. Ім'я та прізвище оператора:Kael Blacksoul та Enzo Vellaro
4. Суть звернення:я писав у "проблеми з входом/реєстрацією" і мені писали (фото), і я писав в телеграм технічною підтримкою, і ніхто не хоче підтримува мене, в мене нічого не заходить. в сайт ГТА 5 україна я позавчора створив аккаунт, потім зайшов ігрі, і там пише "Невірний Socail club" як це так? я створив як Rokstar Games. мені завжди пишуть ось ваш логін "roman_1702" і не получилось, а так же Kael Blacksoul і йому байдуже, просить юз телеграм, тому я написав, і він прочиав і не відповідає так же ігнорує. я вже 7 разів підлючив оператора, і вони зайшли і сразу "Дякую за Ваше звернення. Цей тікет буде зачинено автоматично." шо за нах##? тому будь ласка зробіть, що ви можете мені робити, і йому су№№ робити. Що за жах???
5. Докази (скріншоти/відео):
і просить Заповніть, будь ласка, цю форму: я так і багато написав, і він "Дякую за Ваше звернення. Цей тікет буде зачинено автоматично" я повторяв і всіму пофігу
ще чекати да? і що мені тере робити? не даєте мені грати? добре, пограю іншу гру гта мабуть російської чи як?
6. Дата порушення/блокування створення звернень:14.08.2026
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ):#178621
3. Ім'я та прізвище оператора:Kael Blacksoul та Enzo Vellaro
4. Суть звернення:я писав у "проблеми з входом/реєстрацією" і мені писали (фото), і я писав в телеграм технічною підтримкою, і ніхто не хоче підтримува мене, в мене нічого не заходить. в сайт ГТА 5 україна я позавчора створив аккаунт, потім зайшов ігрі, і там пише "Невірний Socail club" як це так? я створив як Rokstar Games. мені завжди пишуть ось ваш логін "roman_1702" і не получилось, а так же Kael Blacksoul і йому байдуже, просить юз телеграм, тому я написав, і він прочиав і не відповідає так же ігнорує. я вже 7 разів підлючив оператора, і вони зайшли і сразу "Дякую за Ваше звернення. Цей тікет буде зачинено автоматично." шо за нах##? тому будь ласка зробіть, що ви можете мені робити, і йому су№№ робити. Що за жах???
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата порушення/блокування створення звернень:14.08.2026