Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено правило про образи треба міняти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: мона монрей
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги:

заливаю скаргу що мене вбили, адмін видає покарання за образу гравців.

по-перше, в цій ситуації гравці перші почали приставати з копчена, хвора і тд, я просто відповіла тим самим, тому не зроз, чому я маю мовчати навіть в теоріі на образи.

по-друге, чому мені видають покарання за образи ГРАВЦІВ, якщо очевидно розмова була в IC - вони звертались до мого персонажа, коли жартували про її татухи. так само я зверталась до ПЕРСОНАЖІВ, коли казала "чого ви докопалися", бо в житті я їх не знаю і розмова була в рамках рп.

ви от постійно даєте мут за образи ГРАВЦІВ, наче всі в войс розмовляють не від обличча персонажів, а від власного лиця. а нічо шо представники різних банд в реальному житті цілком логічно ображають один одного. так само, в реальному житті якщо мене зіб'є машина я не буду підбирати вирази, я скажу водію все що про його думаю, то чому мене мають карати за образи гравців, якщо я звертаюсь до рп персонажа?

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

до іншого, скаргу погано роздивились, чайна мафії ващє нема шо робити, дайте догану лідеру, що состав шатається по грін зоні провокує і стріляє

6. Дата видачі покарання: по ссилці

Вкладення

• 1753704436025.png
    1753704436025.png
    90 Кб · Перегляди: 49

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Після перегляду вашої скарги на гравців можу запевнити, що адміністратор діяв правильно та розглянув скаргу вірно. Якщо ви не згодні з цим рішенням, скарга може бути повторно розглянута, але ніхто з учасників конфлікту не отримає покарання. Так як варто зазначити, що з самого початку відео не зафіксовано жодних образливих висловлювань у вашу адресу, натомість саме ви спровокували інших гравців, що згідно з правилом 5.2 дало їм вагому IC-причину відкрити по вам вогонь.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі