- 13 Бер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- 11989
- Звʼязок з Вами
- @Dan14kaa07
- Детальний опис скарги/ситуації
- -
- Посилання на докази
- https://ibb.co/RTTRG7br
- Яке покарання оскаржуєте
- махінації
Отримав бан на 16 років за махінації. Хочу вибачитися за порушення правил. Я розумію, що це була помилка з мого боку. Обіцяю більше не порушувати правила сервера. Прошу дати мені ще один шанс або зменшити покарання.
Обіцяю, що подібне більше не повториться і надалі буду дотримуватись усіх правил сервера. Мені дуже подобається грати на цьому сервері, тому прошу дати мені ще один шанс або, якщо можливо, зменшити покарання. Дайте змогу почати все з початку я готовий понести покарання у вигляді обнулення акаунта, це найкращий сервер в Україні і хочу грати саме тут, на ньому грають багато друзів, змилуйтесь на перший раз будь ласка.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
Обіцяю, що подібне більше не повториться і надалі буду дотримуватись усіх правил сервера. Мені дуже подобається грати на цьому сервері, тому прошу дати мені ще один шанс або, якщо можливо, зменшити покарання. Дайте змогу почати все з початку я готовий понести покарання у вигляді обнулення акаунта, це найкращий сервер в Україні і хочу грати саме тут, на ньому грають багато друзів, змилуйтесь на перший раз будь ласка.
Дякую за розгляд моєї апеляції.