Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено оскарження WARN №4120

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

maks sage

Отаман
26 Сер 2025
14
1. адміністратор Buffalo.
2. Maks Sage #15692
3. nevmer (ds)
4. 6.10 в 8:00 була субмарина на яку я поїхав.на субмарині в мене почало зависати і мене вбили після чого в вимкнув пк. згідно з правил забороняється виходити з гри на субмарині на повернення дається 5 хв. після виходу я вспомнив правило про вихід і почав заходити але не зміг це зробити. я увімкнув запис і на запис бробував зайти протягов 9 хв. після чого я просто пішов займатися своїми справами. сьогодні на мене поступила скарга на якій людина просто бігала по локації побачила мітку виходу і вирішила подати скаргу через 2 два дні після. на точці виходу вона простояла пару секунд і до цього пройшло 2 хв на цьому відкат закінчився. Питання як адміністратора як він видав покарання якщо він не бачив повністю. я міг зайти через 4 хв після виходу, і це не попало на запис людини. тиц на цьомі відео я пробував зайти і не зміг. прошу амністію WARN.
5. скрин порушення
6. дата 08.10 час 19:34

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Надішліть, будь ласка, запис, на якому Ви намагаєтесь зайти на сервер. Запис має починатись не пізніше 2 хвилин після виходу з сервера

maks sage

Отаман
26 Сер 2025
14
відео на відео я намагаюсь зайти. я переглянув скаргу на себе там я вимкнувся в 8:09 а на записі 8:11. і ще до запису пробував 1 раз райти не зміг.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Гаразд, напишіть в тікет, коли будете в грі, з проханням зняти варн, посилаючись на цю тему.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі