- 25 Гру 2025
- 5
- Нікнейм адміністратора
- Andriy Depp
- Ваш статичний ID
- 30187
- Звʼязок з Вами
- mirwhana
- Детальний опис скарги/ситуації
- Спускався з гори біля локації "труби" і на швидкості заїхав в кишеню біля ціїєї локації, яка по факту є проїжджою частиною і те що там стояли люди не може називатись DB, бо я їхав по дорозі.Також покарання було видане не одразу, а приблизно за 10 хвилин. Відкату немаю, бо не вважав, що порушив будь який з пунктів правил, на мою думку в цій ситуації Адмін не був компетентним і видав покаранння не відповідаючи до правил серверу.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://imgur.com/weA3mnK[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- 5.3 ЗП 60хв
Andriy Depp
Morth Yakuza 30187
mirwhana
Спускався з гори біля локації "труби" і на швидкості заїхав в кишеню біля ціїєї локації, яка по факту є проїжджою частиною і те що там стояли люди не може називатись DB, бо я їхав по дорозі.Також покарання було видане не одразу, а приблизно за 10 хвилин. Відкату немаю, бо не вважав, що порушив будь який з пунктів правил, на мою думку в цій ситуації Адмін не був компетентним і видав покаранння не відповідаючи до правил серверу.
08.01.2026
Morth Yakuza 30187
mirwhana
Спускався з гори біля локації "труби" і на швидкості заїхав в кишеню біля ціїєї локації, яка по факту є проїжджою частиною і те що там стояли люди не може називатись DB, бо я їхав по дорозі.Також покарання було видане не одразу, а приблизно за 10 хвилин. Відкату немаю, бо не вважав, що порушив будь який з пунктів правил, на мою думку в цій ситуації Адмін не був компетентним і видав покаранння не відповідаючи до правил серверу.
08.01.2026