Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено оскарження покарання та прохання перерозглянути на розгляд NOXX

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Konan Warvar

Козак
28 Тра 2025
62
Нікнейм адміністратора
Skezz Blackwell
Ваш статичний ID
36390
Звʼязок з Вами
dava420_
Детальний опис скарги/ситуації
  1. як завжди зустрічаюсь з блатом зі сторони кураторів фракцій. На відкаті чітко чути гравець на якого я подав скаргу упомянув близьких але адміністратор як завжди цього не почув. В скарзі я вказав що я отримав покарання за дБ та відбув в деморган мені видали повторно за одну і ту ж ситуацію. Також мене дивує що куратор ФІБ розглядає скаргу на ФІБ зрозуміло що він буде діяти більш лояльно в сторону працівника. Прошу перерозглянути покарання та скаргу в загальному і прийняти якісь міри до куратора о скільки вже не вперше з цим стикаюсь
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96860-14451-%D0%B7%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%91%D0%9B%D0%98%D0%97%D0%AC%D0%9A%D0%98%D0%A5-%D1%82%D0%B0-%D1%80%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%BD%D0%BE%D0%BD-%D1%80%D0%BF-%D0%BE%D1%81%D0%BA-%D0%B2-%D0%BE%D0%BE%D1%81.21073/
Яке покарання оскаржуєте
db, dm car
  1. Нікнейм адміністратора:Skezz Blackwell
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 36390 Rich Warvar
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dava420_
  4. Суть скарги: як завжди зустрічаюсь з блатом зі сторони кураторів фракцій. На відкаті чітко чути гравець на якого я подав скаргу упомянув близьких але адміністратор як завжди цього не почув. В скарзі я вказав що я отримав покарання за дм кар та відбув в деморган мені видали повторно за одну і ту ж ситуацію. Також мене дивує що куратор ФІБ розглядає скаргу на ФІБ зрозуміло що він буде діяти більш лояльно в сторону працівника. Прошу перерозглянути покарання та скаргу в загальному і прийняти якісь міри до куратора о скільки вже не вперше з цим стикаюсь
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://forum.ukraine-gta5.com.ua/t...ка-БЛИЗЬКИХ-та-рідних-нон-рп-оск-в-оос.21073/
  6. Дата видачі покарання: 12.04.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання за DM Car видано на більше, після розгляду повної ситуації, згадки близьких там не було. Працівнику видано максимальне покарання по правилу 5.1.2, за образи він також отримав мут.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі