- 28 Тра 2025
- 62
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Blackwell
- Ваш статичний ID
- 36390
- Звʼязок з Вами
- dava420_
- Детальний опис скарги/ситуації
- як завжди зустрічаюсь з блатом зі сторони кураторів фракцій. На відкаті чітко чути гравець на якого я подав скаргу упомянув близьких але адміністратор як завжди цього не почув. В скарзі я вказав що я отримав покарання за дБ та відбув в деморган мені видали повторно за одну і ту ж ситуацію. Також мене дивує що куратор ФІБ розглядає скаргу на ФІБ зрозуміло що він буде діяти більш лояльно в сторону працівника. Прошу перерозглянути покарання та скаргу в загальному і прийняти якісь міри до куратора о скільки вже не вперше з цим стикаюсь
- Яке покарання оскаржуєте
- db, dm car
- Нікнейм адміністратора:Skezz Blackwell
- Особистий нікнейм / статичне ід: 36390 Rich Warvar
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dava420_
- Суть скарги: як завжди зустрічаюсь з блатом зі сторони кураторів фракцій. На відкаті чітко чути гравець на якого я подав скаргу упомянув близьких але адміністратор як завжди цього не почув. В скарзі я вказав що я отримав покарання за дм кар та відбув в деморган мені видали повторно за одну і ту ж ситуацію. Також мене дивує що куратор ФІБ розглядає скаргу на ФІБ зрозуміло що він буде діяти більш лояльно в сторону працівника. Прошу перерозглянути покарання та скаргу в загальному і прийняти якісь міри до куратора о скільки вже не вперше з цим стикаюсь
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://forum.ukraine-gta5.com.ua/t...ка-БЛИЗЬКИХ-та-рідних-нон-рп-оск-в-оос.21073/
- Дата видачі покарання: 12.04.2026