Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено оскарження марік вард

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Djordje Taylor

Козак
20 Гру 2024
72
  1. Нікнейм адміністратора: марік вард
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:13992
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ovnkidala тг
  4. Суть скарги:
  5. Шановна адміністраціє,

Пишу вам з повагою та повним розумінням ситуації, що склалася. Я щиро визнаю свою провину — дійсно, я палив машини у грі, і розумію, що така поведінка є прямим порушенням встановлених правил сервера. Моє рішення діяти таким чином було необдуманим і імпульсивним, і я дуже шкодую про свій вчинок.

На той момент я не до кінця усвідомлював, як мої дії можуть вплинути на інших гравців, які просто хочуть насолоджуватись грою. Зараз мені цілком ясно, що такі дії можуть зіпсувати комусь враження від ігрового процесу, викликати роздратування чи навіть бажання покинути сервер — і я не хочу бути причиною цього.

Мені важливо бути частиною цієї спільноти, і я прошу надати мені шанс виправитися. Обіцяю, що надалі буду дотримуватись усіх правил, з повагою ставитись до гри, адміністраторів та інших гравців. Я зробив для себе висновки і більше не дозволю собі нічого подібного.

Прошу поставитися з розумінням і, якщо це можливо, пом’якшити наслідки мого порушення або надати мені випробувальний шанс. Будь-які вимоги з вашого боку я готовий виконати, аби довести свою готовність змінитися.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/amvCP25
  7. Дата видачі покарання: 08.04.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. В амністії відмовлено, право грати за іншого персонажа в акаунті залишається за Вами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі