Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм адміністратора
нокс
Ваш статичний ID
17275
Звʼязок з Вами
6716415 - мій номер в грі
Детальний опис скарги/ситуації
нокс неправ
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/noxx-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%94%D0%9C-%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%96-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%96.21568/
Яке покарання оскаржуєте
всі

1777039194885.png

по-перше тому що для будь-яких стягнень через лспд треба щоб лспдшники, ємсники і головне СУД працювали і були налажені адекватні рп процеси, які на вашому сервері не працюють взагалі з моменту як я сюди зайшла грати. і кожен раз коли я туди звертаюсь там ніхіба не працює. я вам пишу в скарги що суди у вас блатні і нрпшні, а ви дефаєте своїх стейт кураторів. тобто тут мінус.

а по-друге, драки та вбивства це рп ситуації які мають буть обумовлені якимись чинниками, наприклад відігравання ролі члена банди в гетто. цивіли на фермі не мають діставати гана через те що їх образили, в житті так не відбувається на постійній основі, тож це саме НРП поведінка. до речі це один з чинників чому у вас крайм фракції і гетто пусті - бо нашо вступать як краймити можна і без них і всюди.

"Тому якщо хочете, щоб інші отримали покарання, ви також маєте відповідати за свої дії." - це понятно, це ок. якщо згадувати про ситуацію на фермі - по мені крайм гз як порушення на порушення, і крайм без фракції. але друге вже навіть перевіряти забили то правило, а перше - ви самі трактуєте так що воно вже не "крайм в гз заборонено", а "крайм в гз небажано, але єслі очєнь хочєтся, то мона чучуть".

Тобто тут теж мінус, по оос питання не вирішується теж.
1777039667564.png

мені нахєр не треба повага до моїх персонажів, але за вбивства в РП світі мають бути наслідки, які ви як адміністрація маєте забеспечувати або організацією рп процессів правосуддя (щоб це реально працювало а не як зараз бутафорія) або покаранням через систему правил і форум.

про що ми взагалі говоримо як ви не можете визнати що нанесення фізичного урона - це кримінальний кодекс і по вашим правилам заборонено??? ну змінюйте тоді правила, що кримінал в гз дозволено окрім ограб і похіток. Ви скажете не треба, бо про похітки і ограби в гз окреме правило. ІМЄНО ТАК, бо в тому правилі про кримінал мається на увазі саме кримінальний кодекс, і саме так це працює там, звідки ви правила в перший раз копіювали.

Якщо ви не хочете робити нормальні правила, і не можете зробити рп правосуддя, то робіть функціонал як ви це постійно робите тут чомусь. Зробіть що логується кожний нок як івент по гравцю в базі данних громадян штата по планшету, і потім медик функціонально має доказ фізичної шкоди по цьому івенту, коп має доказ хто наніс останній удар, суддя може робити автоматичні стягнення з гравців, або + функціонал по стягненню штрафів для інкасаторів.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь були надані в минулих скаргах і перерозгляду ситуації не буде. Компенсацію ви отримали за порушення з боку адміністратора.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі