- 19 Кві 2025
- 304
- Нікнейм адміністратора
- нокс
- Ваш статичний ID
- 17275
- Звʼязок з Вами
- 6716415 - мій номер в грі
- Детальний опис скарги/ситуації
- нокс неправ
- Яке покарання оскаржуєте
- всі
по-перше тому що для будь-яких стягнень через лспд треба щоб лспдшники, ємсники і головне СУД працювали і були налажені адекватні рп процеси, які на вашому сервері не працюють взагалі з моменту як я сюди зайшла грати. і кожен раз коли я туди звертаюсь там ніхіба не працює. я вам пишу в скарги що суди у вас блатні і нрпшні, а ви дефаєте своїх стейт кураторів. тобто тут мінус.
а по-друге, драки та вбивства це рп ситуації які мають буть обумовлені якимись чинниками, наприклад відігравання ролі члена банди в гетто. цивіли на фермі не мають діставати гана через те що їх образили, в житті так не відбувається на постійній основі, тож це саме НРП поведінка. до речі це один з чинників чому у вас крайм фракції і гетто пусті - бо нашо вступать як краймити можна і без них і всюди.
"Тому якщо хочете, щоб інші отримали покарання, ви також маєте відповідати за свої дії." - це понятно, це ок. якщо згадувати про ситуацію на фермі - по мені крайм гз як порушення на порушення, і крайм без фракції. але друге вже навіть перевіряти забили то правило, а перше - ви самі трактуєте так що воно вже не "крайм в гз заборонено", а "крайм в гз небажано, але єслі очєнь хочєтся, то мона чучуть".
Тобто тут теж мінус, по оос питання не вирішується теж.
мені нахєр не треба повага до моїх персонажів, але за вбивства в РП світі мають бути наслідки, які ви як адміністрація маєте забеспечувати або організацією рп процессів правосуддя (щоб це реально працювало а не як зараз бутафорія) або покаранням через систему правил і форум.
про що ми взагалі говоримо як ви не можете визнати що нанесення фізичного урона - це кримінальний кодекс і по вашим правилам заборонено??? ну змінюйте тоді правила, що кримінал в гз дозволено окрім ограб і похіток. Ви скажете не треба, бо про похітки і ограби в гз окреме правило. ІМЄНО ТАК, бо в тому правилі про кримінал мається на увазі саме кримінальний кодекс, і саме так це працює там, звідки ви правила в перший раз копіювали.
Якщо ви не хочете робити нормальні правила, і не можете зробити рп правосуддя, то робіть функціонал як ви це постійно робите тут чомусь. Зробіть що логується кожний нок як івент по гравцю в базі данних громадян штата по планшету, і потім медик функціонально має доказ фізичної шкоди по цьому івенту, коп має доказ хто наніс останній удар, суддя може робити автоматичні стягнення з гравців, або + функціонал по стягненню штрафів для інкасаторів.