Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено не справедливе рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

farv1.x

𝕱𝕬𝕽𝖁𝕴𝖃
7 Гру 2025
6
Нікнейм адміністратора
буфало
Ваш статичний ID
25789
Звʼязок з Вами
farv1.x
Детальний опис скарги/ситуації
выше
Посилання на докази
[URL='https://imgur.com/a/nwdBxzh']тик[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
я хочу что бы нас обоих забанили хотя я уже в бане а он нет, либо двое в бане либо меня прошу разбанить
почему игроку дали второй шанс что бы играть, он же продавал вирты доказательства все есть переводы с карты на карту, он продавал- я покупал, но забанили только меня, блат?

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Пояснюю своє рішення.
Так, була зафіксована одна підтверджена покупка. Після цього з вашого боку розпочався шантаж: ви вимагали передавати вам вірти, погрожуючи тим, що у разі відмови «зіллєте» інформацію про продаж.
Гравець самостійно звернувся до мене, надав усі наявні докази та визнав свою помилку. Він попросив вибачення, і вчора ми детально та довго обговорювали цю ситуацію.
Окрім цього, є інформація, що ви на постійній основі займалися купівлею та продажем віртів, що є прямим порушенням правил проєкту.
З огляду на всі факти, вам буде відмовлено. Водночас цьому гравцю я особисто надав останній шанс із чітким попередженням про відповідальність у разі повторних порушень.

Рішення є остаточним і прийняте на основі зібраних доказів.
Оскарженню не підлягає,повторно створені вами скарги будуть розцінюватись як флуд темами.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі