Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено не согласен с покаранням но и я был не прав но 14 дней изз за слово админу ссыкло и знак ? это много

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Timurka Tashiro

Козак
9 Вер 2025
11
Нікнейм адміністратора
Skezz Blackwell
Ваш статичний ID
16930
Звʼязок з Вами
qwemzyxdddd_83671
Детальний опис скарги/ситуації
  • Добрый день, администрация.

Пишу по поводу своего бана. Да, я допустил нарушение — написал в репорт «ссыкло?», но это было на эмоциях.

Мы с администратором переписывались около 40 минут, однако он так и не захотел телепортироваться и нормально разобраться в ситуации. Мой предыдущий репорт был закрыт без помощи, из-за чего я и написал повторно. Сообщение было в форме вопроса, а не прямого оскорбления.

Считаю, что в подобных ситуациях, когда игрок обращается с просьбой о помощи, логично ожидать отклик со стороны администрации, поэтому ситуация меня и вывела на эмоции.

Свою вину признаю, выводы сделал. Подобного больше не повторится.

Считаю, что полный бан за данную ситуацию — слишком строгое наказание, поэтому прошу выдать разбан.

Готов дальше играть без нарушений и соблюдать правила проекта.

С уважением, Icy Hunter
Посилання на докази
https://ru.files.fm/u/5kpcwgs44k
Яке покарання оскаржуєте
бан на 14 дней
  1. Нікнейм адміністратора: Skezz Blackwell
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 16930
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):qwemzyxdddd_83671 ds
  4. Суть скарги:
  5. Добрый день, администрация.

Пишу по поводу своего бана. Да, я допустил нарушение — написал в репорт «ссыкло?», но это было на эмоциях.

Мы с администратором переписывались около 40 минут, однако он так и не захотел телепортироваться и нормально разобраться в ситуации. Мой предыдущий репорт был закрыт без помощи, из-за чего я и написал повторно. Сообщение было в форме вопроса, а не прямого оскорбления.

Считаю, что в подобных ситуациях, когда игрок обращается с просьбой о помощи, логично ожидать отклик со стороны администрации, поэтому ситуация меня и вывела на эмоции.

Свою вину признаю, выводы сделал. Подобного больше не повторится.

Считаю, что полный бан за данную ситуацию — слишком строгое наказание, поэтому прошу выдать разбан.

Готов дальше играть без нарушений и соблюдать правила проекта.

С уважением, Icy Hunter
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://ru.files.fm/u/8qnshu9z62
  7. Дата видачі покарання:02.04,2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Вам два адміністоратора писали, що адміністрація не телепортується без належної причини, ваша же причина була "поговорити", у вас був мут, мут адміністрація також не знімає, щоб ви "поговорили". Покарання було видане не за 1 слово, а загалом за розмову у тікеті, а так як покарань по цьому правилу у вас було вже й не раз, видали блокування.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі