Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто не коректна робота адміна Akio Meyer

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
-
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
-
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967440-26570-dm.21999/#post-68508
Яке покарання оскаржуєте
-
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 26570 hanori barrington​
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1​
  4. Суть скарги: Данний адміністратор видав WARN по скарзі яку я прикріплю нище хочу сказати одне чомусь на евак мого авто є ІС причина а на те що я його витулив причини ІС не виявилось хочу почути де логіка? на ці питання:
    чому на моє авто яке припарковане є ІС прчина евакати якщо як в реальному житі виписують штраф а не евакують коли я говорив з адміном і пішла тема за реал лайф
    друге чому у мене не було ІС причини витулити мусора який евакнув моє авто? буквально була так як він контактує з моїм автом яке являється моєю власністю і я в праві його захистити тому у мене була ІС причина його витулити даже якщо взяти реал лайф ті самі штати я не однаразово бачив відяйки як мусора домахувались за таке і тіп буквально відкривав вогонь з водійського місця ТОДІ ЧОМУ У МЕНЕ НЕМА ІС ПРИЧИНИ чекаю нормальних та адекватних розяснень також я являвся на той момент деп лідером китайської мафії тепер не являюсь і що мені робити? ну буквально ті самі речі з шафи моя посада?
    • Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тик на мене
  5. Дата видачі покарання: 01.05.2026​

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Якщо у вас є скарги на те що, авто було евакуйоване неправильно, ви б мали звернутись в прокуратуру, а не вбивати працівника. Щодо речей в шафі, вони не пропадають, коли ви влаштуєтесь в будь-яку організацію, вони будуть у вас в шафі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі