Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено не згоден з покараням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
Нікнейм адміністратора
Danichka Javelin
Ваш статичний ID
22351
Звʼязок з Вами
morozek_lovereyna
Детальний опис скарги/ситуації
Я щиро не розумію, у чому саме полягає моє порушення правил non-RP. З мого боку не було застосування тейзера, кайданків чи будь-яких інших дій, що виходять за межі RP-процесу. Єдине — я двічі підвищив голос.

При цьому покарання було застосоване таке, ніби мало місце перевищення службових повноважень. Однак, по суті, навіть у цьому випадку йдеться не про non-RP, а про можливе перевищення повноважень, що розглядається в іншому порядку.

Зазначу також, що на відеозаписі зі сторони скаржника відсутній звук, через що неможливо об’єктивно оцінити перебіг ситуації. Не виключаю, що з боку цієї особи могла мати місце провокація, у тому числі образи, які на записі не зафіксовані. Саме це могло спричинити відповідну словесну реакцію.

Враховуючи вищезазначене, вважаю застосування покарання у вигляді варну непропорційним та таким, що не відповідає фактичним обставинам події.

Мій напарник першим почав висувати законні вимоги. Я ж, маючи третій ранг, підтримав його дії, оскільки перебуваю на стажуванні та навчаюся у старшого за званням співробітника. Усі процесуальні дії я здійснював у межах наданих мені повноважень.
Посилання на докази
[URL]https://youtu.be/EqccgtTigW8[/URL] (відео громаданина)
Яке покарання оскаржуєте
варн
все вище

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Додайте посилання на скаргу, по якій Ви звертаєтесь

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Посилання не отримав. Перестворіть скаргу згідно до правил заповнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі