- 27 Лип 2025
- 76
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Javelin
- Ваш статичний ID
- 22351
- Звʼязок з Вами
- morozek_lovereyna
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я щиро не розумію, у чому саме полягає моє порушення правил non-RP. З мого боку не було застосування тейзера, кайданків чи будь-яких інших дій, що виходять за межі RP-процесу. Єдине — я двічі підвищив голос.
При цьому покарання було застосоване таке, ніби мало місце перевищення службових повноважень. Однак, по суті, навіть у цьому випадку йдеться не про non-RP, а про можливе перевищення повноважень, що розглядається в іншому порядку.
Зазначу також, що на відеозаписі зі сторони скаржника відсутній звук, через що неможливо об’єктивно оцінити перебіг ситуації. Не виключаю, що з боку цієї особи могла мати місце провокація, у тому числі образи, які на записі не зафіксовані. Саме це могло спричинити відповідну словесну реакцію.
Враховуючи вищезазначене, вважаю застосування покарання у вигляді варну непропорційним та таким, що не відповідає фактичним обставинам події.
Мій напарник першим почав висувати законні вимоги. Я ж, маючи третій ранг, підтримав його дії, оскільки перебуваю на стажуванні та навчаюся у старшого за званням співробітника. Усі процесуальні дії я здійснював у межах наданих мені повноважень.
- Посилання на докази
- [URL]https://youtu.be/EqccgtTigW8[/URL] (відео громаданина)
- Яке покарання оскаржуєте
- варн
все вище