Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто неправильне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kurdi salvatore

Новий гравець
14 Кві 2026
3
Нікнейм адміністратора
Noxx
Ваш статичний ID
36835
Звʼязок з Вами
tg khaynas dc _khaynas_
Детальний опис скарги/ситуації
Я вважаю що моє покарання було видано не правильно а саме перманентний бан та можливість подати заяву на амністію через місяць, ссилаючись на правила проекту не прописана заборона на участь в обмані, тому за це по ідеї покарання видавати не мають але якщо вже і взяти той факт що обманював саме я то покарання має бути Повне обнулення персонажу (баланс, картки, житло, бізнеси, автомобілі) та Ban на термін від 14 до 30 днів.
Також до покарання можна приписати правило 2.7.1. а саме Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). | Ban 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна хоча ведеться мова саме за людину якій це все переказують а не ті через кого це робиться але там теж немає ніякої згадки про перманент, прошу видати хочаб правильне покарання або при можливості при повному поверненні обманутих коштів амністію
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD.22682/
Яке покарання оскаржуєте
не правильно видане покарання
о

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь була надана в цій скарзі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі