- 12 Жов 2025
- 227
- Нікнейм адміністратора
- Keri Buffi
- Ваш статичний ID
- 19881
- Звʼязок з Вами
- ds hxtrn
- Детальний опис скарги/ситуації
- ми їхали з шерифом в машині він почав вимахуватись. ми вийшли почали бігти він за нами. він тайзерить мого друга хоче кафати логічно що я в стороні не залишусь (По РП логіці ми ж бандити, де ви бачили щоб одного затримували а інший просто дивився збоку?) вот і дав йому в череп. на мій погляд тут з моєї сторони порушень не було так як по РП логіці я все зробив правильно і ІС причина для цього була. Адміністратор написав пояснення в якому чітко написано *в разі достатньої кількості людей можете дати погрозу* крім мене там нікого не було щоб йому допомогти. Якщо в нас рп сервер то і логіка в ньому має бути така ж. Але вот правило працює тільки в одну сторону що портить всі лори і логіки. І взагалі не зрозуміло навіщо було додане це правило. Добавте в сторону крайму теж таке правило. Бо за дм садять в деморган і то не завжди а як 5.28.1 так зразу варнять/банять. Не логічно вірно? Це правило показує що держ. фракції важливіші ніж інші гравці?
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962026-5-28-1.17989/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- варн
.