Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Нікнейм адміністратора
Keri Buffi
Ваш статичний ID
19881
Звʼязок з Вами
ds hxtrn
Детальний опис скарги/ситуації
ми їхали з шерифом в машині він почав вимахуватись. ми вийшли почали бігти він за нами. він тайзерить мого друга хоче кафати логічно що я в стороні не залишусь (По РП логіці ми ж бандити, де ви бачили щоб одного затримували а інший просто дивився збоку?) вот і дав йому в череп. на мій погляд тут з моєї сторони порушень не було так як по РП логіці я все зробив правильно і ІС причина для цього була. Адміністратор написав пояснення в якому чітко написано *в разі достатньої кількості людей можете дати погрозу* крім мене там нікого не було щоб йому допомогти. Якщо в нас рп сервер то і логіка в ньому має бути така ж. Але вот правило працює тільки в одну сторону що портить всі лори і логіки. І взагалі не зрозуміло навіщо було додане це правило. Добавте в сторону крайму теж таке правило. Бо за дм садять в деморган і то не завжди а як 5.28.1 так зразу варнять/банять. Не логічно вірно? Це правило показує що держ. фракції важливіші ніж інші гравці?
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962026-5-28-1.17989/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
варн
.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно, поясню вам чому:
У даній ситуації з вашого боку було зафіксовано порушення правила 5.28.1.

Згідно з поясненням до правила, втручання в процес затримання співробітниками державних структур дозволяється лише за умови, що:
  • присутня достатня кількість осіб для погрози;​
  • здійснюється RP-погроза під загрозою зброї;​
  • відбувається повноцінне відігрування ситуації.​
У вашому випадку:
  • ви перебували на місці події один,тому зі сторони працівника не було порушення ПГ;​
  • Вашого товариша затримали,та почали проводити процесальні дії​
  • Та ви просто взяли та вбили працівника цим самим зірвавши Рп процес.​
Таким чином, ви проігнорували дозволений правилами механізм втручання та зірвали процесуальні дії.
Посилання на “RP-логіку” та перебування в крайм-організації не є підставою для порушення правил серверу. Кримінальна діяльність також має встановлені рамки та обмеження.
Твердження щодо переваг державних структур є безпідставним. Дане правило спрямоване на збереження балансу та забезпечення якісного RolePlay, а не на підтримку окремих сторін.
Порівняння з покараннями за DM є некоректним, оскільки порушення правила 5.28.1 розцінюється як втручання в RP-процес та його зрив, що є більш серйозним порушенням.

На підставі викладеного, покарання було видано обґрунтовано та відповідно до правил проєкту. Підстав для його скасування немає.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі