Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено невірна видача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Нікнейм адміністратора
Misa Yakuza
Ваш статичний ID
19881
Звʼязок з Вами
ds hxtrn
Детальний опис скарги/ситуації
я врізався в забор перекривши дорогу машині яку я зупиняв. сказав зупиняємось це пограбування відео з 0.4 швидкістю прикріплю шо там чути ПОГРАБУВАННЯ, де побачили ДМ і ДМ Кар то взагалі не шарю бо це було пограбування від якого гравець втікав порушуючи не тільки НРД і ПГ а ше й Ухід від РП процесу
Посилання на докази
[URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%961773-%D0%94%D0%91-%D0%9D%D0%A0%D0%9F-%D0%9F%D0%9F%D0%9F.16156/#post-51238'][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]скарга на мене яку не вірно розглянули[/COLOR][/B][/URL] , [URL='https://youtu.be/RD-U9MdGgio'][COLOR=rgb(61, 142, 185)]відео з швидкістю 0.4х де чути ЗУПИНЯЄМОСЬ ПОГРАБУВАННЯ[/COLOR][/URL] ,
Яке покарання оскаржуєте
всі покарання в цій скразі на моєму персонажі
.🤡

checher

Козак
30 Гру 2025
19
1767625854096.png

checher

Козак
30 Гру 2025
19
1. Обман адміністрації, ви цілеспрямовано врізались в мене.
2. Якшо слухати відео, чути тільки невнятне "пиняємсь", навіть через музику. А враховуючи що я спілкувався з іншою людиною і слухав її в той момент, я навіть цього "пиняємсь" у грі не чув.

Вважаю всі покарання справедливими.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
1. Обман адміністрації, ви цілеспрямовано врізались в мене.
2. Якшо слухати відео, чути тільки невнятне "пиняємсь", навіть через музику. А враховуючи що я спілкувався з іншою людиною і слухав її в той момент, я навіть цього "пиняємсь" у грі не чув.

Вважаю всі покарання справедливими.
якшо б я цілоспрямовано врізався в тебе то ти б вилетів. я врізався не конкретно в тебе а в забор летів шоб перекрити дорогу. на рахунок шо я сказав пограбування то 5 секунда дай максимальний звук. то шо ти був з музикою абсолютно не моя проблема бо я сказав пограбування.

checher

Козак
30 Гру 2025
19
якшо б я цілоспрямовано врізався в тебе то ти б вилетів. я врізався не конкретно в тебе а в забор летів шоб перекрити дорогу. на рахунок шо я сказав пограбування то 5 секунда дай максимальний звук. то шо ти був з музикою абсолютно не моя проблема бо я сказав пограбування.
пристібати ремінь безпеки для кого придумали? вище скрін прикріплений де удар був в мене а не в забор

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Не виявлено порушень з боку адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі