Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто звернення до сташої адміністрації NOX

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
344
Нікнейм адміністратора
Nox
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня я пропоную знову змінити ці правила та покарання за них, раніше мені подобалося правило 5.28 та 5.28.1
яке трактувалося тим що напад на співробітника карався 360-540хв деморганом/warn/ban 1-14 днів
а зараз за вбивство видають тільки 120 хв ган бану, я вважаю ган бан це хороше покарання але якби воно було як раніше з деморганом від 360 до 540, тоді б люди думали перед тим як вбивати працівників.

наприклад якщо зараз змоделювати ситуацію того що під час процесуальних дій, наприклад трафік стопу, підїде 4 людини почне зажимати в 1 працівника який зупинив машину, з них чотирьох отримає покарання тільки один з них той хто добив, і отримає мінімалку тобто 120 хв ган бану, і ці 120 хв людина буде сидіти на титулі і фармитиконтрабанду наприклад. а тим часом всі інші 3 людини які наносили шкоду працівнику отримати покарання можуть тільки за DM тобто 90хв деморгану.

пропоную замінити правило 5.28 з
"5.28. Заборонено без причини вбивати поліцейських, які проводять процесуальні дії. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів."
на
"5.28. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, та іншими способами наносити шкоду, працівникам правоохоронніх органів, які проводять процесуальні дії . | GunBan 360-540 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів "
або забрати ган бан і залишити варн

а правило 5.2.3 змінити з
5.2.3. Заборонено навмисно вбивати співробітників державних структур без ІС-причини. | GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів
на

5.2.3. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, та іншими способами наносити шкоду співробітникам державних структур без ІС-причини. | GunBan 240-400 хвилин / WARN / Ban 1–14 днів
або забрати ган бан і залишити варн

я вважаю що це буде правильно тому що- зараз набагато більше крайму аніж госки і зараз це буде саме актуально підняти покарання щоб крайм не вважав себе "всемагущим" яким він вважає себе зараз, навіть на своєму досвіді чув як крайм кажуть "нам пох*й шо ти заллєш, там ху*ню видають" і це правда
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
ганбан 120 хв

зміна правила 5.2.3 5.28​

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші слова, хочу зазначити наступне:
Наразі на сервері проходить багато івентів, каптів і т.д., тому заборона на використання зброї є вкрай серйозним та відчутним покаранням, яке повністю виключає крайм-гравця з активного рп-життя. У випадку грубих чи систематичних порушень від гравців, яким "байдуже", адміністрація завжди може видати передбачений цими ж правилами WARN або BAN. Правила зараз не будуть мінятись, а в подальшому можливо буде перерозгляд.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі