- 17 Лип 2025
- 11
- Нікнейм адміністратора
- 1.Helen Elara
- Ваш статичний ID
- 2.1279
- Звʼязок з Вами
- 3.тg.@Xatagi ds.limon02345
- Детальний опис скарги/ситуації
- 4.ми з другом проїжали через гето і по нам почали тулити з хевіка ми теж достали хевіки [на той момент ми незнали про івент крімінальний квартал] і ми так хвилин 10-15 каталися і ми тулили з хевіка на той момент люди заховали хевіки бо визвали тікет то моя така думка і мене відкидують на 90 хвилин я зву адміністратора починаємо говорити і адмістратор каже я могла вас за pg відкинути чи шось такого вона сказала шо це тіки на крайм і на гос але я не є учасником жодной фракції а в правилі 1.2 написан Участь у заході можуть брати представники кримінальних фракцій та силових державних структур
Уточнення: гравці без фракцій, але в сім'ях, брати учать не можуть
і адміністратор говорить шо вона могла ще нам накинути покарання за тешо ми без фракції в гето тулимося. є питання чому адмін відразу не відкинув там за pg про яке вона говорила. я думаю шо покарання виданно не вірно тому що в правилі 1.2 напмсано шо приймати участь не можем получається шо ми не учасники і якшо я правильно поняв то покарання не діють коли ти не є учасником івенту
- Посилання на докази
- 5.прикріпив до скарги
- Яке покарання оскаржуєте
- 6.1.8. Заборонена зброя під час заходу (будь-які снайперські гвинтівки, тайзери). | Demorgan 90-120 хв.
Примітки: заборонено використовувати мотузки та кайданки безпідставно.
1.