Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Icy Blackwood

Козак
17 Лип 2025
11
Нікнейм адміністратора
1.Helen Elara
Ваш статичний ID
2.1279
Звʼязок з Вами
3.тg.@Xatagi ds.limon02345
Детальний опис скарги/ситуації
4.ми з другом проїжали через гето і по нам почали тулити з хевіка ми теж достали хевіки [на той момент ми незнали про івент крімінальний квартал] і ми так хвилин 10-15 каталися і ми тулили з хевіка на той момент люди заховали хевіки бо визвали тікет то моя така думка і мене відкидують на 90 хвилин я зву адміністратора починаємо говорити і адмістратор каже я могла вас за pg відкинути чи шось такого вона сказала шо це тіки на крайм і на гос але я не є учасником жодной фракції а в правилі 1.2 написан Участь у заході можуть брати представники кримінальних фракцій та силових державних структур
Уточнення: гравці без фракцій, але в сім'ях, брати учать не можуть
і адміністратор говорить шо вона могла ще нам накинути покарання за тешо ми без фракції в гето тулимося. є питання чому адмін відразу не відкинув там за pg про яке вона говорила. я думаю шо покарання виданно не вірно тому що в правилі 1.2 напмсано шо приймати участь не можем получається шо ми не учасники і якшо я правильно поняв то покарання не діють коли ти не є учасником івенту
Посилання на докази
5.прикріпив до скарги
Яке покарання оскаржуєте
6.1.8. Заборонена зброя під час заходу (будь-які снайперські гвинтівки, тайзери). | Demorgan 90-120 хв.
Примітки: заборонено використовувати мотузки та кайданки безпідставно.
1.

Вкладення

• photo_2026-02-23_00-24-01.jpg
    photo_2026-02-23_00-24-01.jpg
    92.3 Кб · Перегляди: 41

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор діяв за регламентом, та покарання видані вірно.
рекомендую вам ознайомитись з усіма правилами серверу, щоб не було таких ситуацій.
1.1. Кожен гравець після реєстрації облікового запису на сервері дає свою згоду на те, що був ознайомлений з усіма правилами UKRAINE GTA 5, механізмом Role Play, а також зобов'язується беззаперечно їх дотримуватись.
1.2. Правила проєкту/сервера можуть бути змінені в будь-який момент, незнання оновленої версії не звільняє від відповідальності за їх порушення.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі