Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kanye West

Шановний гравець
29 Гру 2024
46
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
10142
Звʼязок з Вами
ds: zsigabot
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адміністратор на мою думку є некомпетентим у своїх обовʼязках. Було дуже багато випадків, коли він проявляв свою байдужість та халатність. Ось пару випадків з них.

1) Ситуація з сімʼєю Raze.
14 квітня сімʼя Raze забила нам атаку на 1:30. Я написав про це у тікет на імʼя Adolf. Він відпові мені, що якщо вони заберуть тереторію, то він видасть їм мороз, що вже є прямим супереченням правил сервера. В результаті сімʼя Raze не явилась на битву, мороз сімʼї не був виданий, хоча я писав наступного ранку про це Adolf в приватні повідомлення у discord. Чому він не розібрався у цій ситуаці, я не знаю, але це вже велике проявлення його некомпетентності.

2)Багані тереторії та зони на війні сімей.
Скільки раз казалось Adolf про багані тереторії на війні сімей, а саме -
1. Немає зони на тереторіях, вона бʼє постійно здоровʼя, але її тупо не видно і гравці не розуміють де грати.
2. Багані спавни на тереторіях, де сімʼї спавняться один навпроти одної в 10 метрах. Або спавни які зроблені максимально криво, що гравці падають за текстури і перших 30 секунд битви вони падають у прірву.
3. Багані карти, коли одні учасники з певної сімʼї заходять на тереторію, а інші не можуть зайти і це взагалі не фікситься, хоча скільки разів про це було сказано і скліьки доказів було надіслано.
https://imgur.com/a/8PR0sAy

3) Немає комунікації з головним куратором сімей. Він весь час ігнорує повідомлення або просто може не відписувати днями, коли ситуація реально важлива і потребує вирішення.
Дуже багато було ситуацій, коли він реально потрібен, але його просто немає або модливо він займається чимось іншим.

4) ГК сімей видав максимальне покарання Pierozzo Amplified та Tommy West за збив захоплень на нашу сімейну організацію West Coast. Але він чомусь не звертає увагу на те як сімʼя Hostage та Morris збивають захоплення сімʼї Yakuza. Я розумію, що вони це роблять максимально акуратно, але це факт. Сімʼя Morris та Yakuza знаходяться у дружніх відносинах. Одного разу гравець з Yakuza зайшов з твінк акаунту на битву за сімʼю Morris сам признавши це. Сімʼя Hostage взагалі не грає війни сімей, коли їм забиваєш тереторію, вони не заходять. Також вони забивають ці атаки з самого ранку для того, щоб ми не забили Yakuza. Тому прошу також перевірити цю інформацію.
В покаранні був ще пункт 1.20 ПСО, для Pierozzo і Kawai Amplified, хоча будинків теж вони не мали.

5) Адміністратор Adolf давав 3 дні сімʼї Yakuza на те щоб вони зареєстрували свій дрескод, хоча сам казав, що правило діє на наступний день після його публікації. У офіційному discord сервері сімей. І в результаті дав їм найслабше покарання. Також прошу перевірити ролі Fluffy Yakuza в офіційному discrod сервері, бо є інформація, що він насправді не являться Dep Leader цієї сімʼї.

6) Також він видав покарання гравцю Tommy West #6522 за правилом 1.20 ПСО. Але маєток нашої сімʼї був куплений за наші кошти та не був виданий адмінстрацією. Докази нижче.

https://imgur.com/a/7Wx5wji

7) Також я не знаю де взнати чи є у нашої сімʼї зараз мороз, оскільки ніде не пише про це, а головний куратор сімей просто ігонрує повідомлення, а хелпери та адміни в тікетах не можуть знайти інформації на рахунок цього.

8) На прохання одного з учасників нашої сімʼї відкату від учасника з сімʼї Yakuza, Adolf проігнорував. Але як питати відкат у гравця Ossty West так зразу.

Коли наша сімʼя порушувала правила серверу, ми зразу отримували МАКСИМАЛЬНЕ покарання. Можливо це блат інших сімей? Чи це просто випадковість?

Вподальшому з такими "блатом" та такою байдужістю багато сімей не будуть продовжувати грати тут, бо це банально буде дуже важко.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/7Wx5wji
Яке покарання оскаржуєте
Ніяке
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Скарга написана від третьої особи.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі