Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
281
Нікнейм адміністратора
Navarro
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
я написав скаргу на адміністратора Navarro. за те що вона розглянула мою скаргу на адміністратора Alex Blaine, за те що скарга була розглянута не коректно. так от, не буду описувати все в деталях бо це уже описав в двох минулих скаргах на адміністрацію. у мене питання до вас пане Nox чому скаргу на ЗГА розглядає сама ЗГА? чому не видаються догани адміністрації яка не коректно перевіряє скарги, тому що це вже не одноразова моя скарга на перерозгляд скарги,мені чесно осточортіло уже писати скаргу потім писати ще одну бо з першого разу не можуть коректно розглянути скаргу, чому ви пане Nox не розглянули скаргу? і не видали покарання адміністратору за бездіяння? Чесно кажучи зараз я дуже і дуже сумніваюся у компетенції адмінів, томущо раніще мені не потрібно було писати скаргу на розгляд скарги, потім писати скаргу бо ту скаргу розглянули але забили болт і нічого не стали робити. також раніше я не замічав такого щоб скарги розглядалися, потім по скарзі на адміна перерозглядалися, потім по ше одній скарзі ще раз перерозглядалися, так як це було у скарзі крайм №2303 (також чомусь у тій скарзі було видалено перший розгляд скарги зараз там тільки 2 перерозгляда по скаргам на адміна) також чому не видаюця догани адміністрації яка некоректно розглядає скаргу а потім некоректно перерозглядає скаргу, а потім ще раз перерозглядає і я вважаю що також не коректно, тому що видавати варн за те що я пристібнув людину до машини і відіграв це "пристібнув громадянина до дверки автомобіля" коли дверка була виламана, я вважаю це не коректним томущо всерівно людина привязана до машини і стоїть вона правильно, розумію що це не коректна відигровка, але за таке можна видати деморган але ж не варн, працівнику поліції (йдеця про ту саму скаргу карйм №2303). Попрошу щоб уже хоть цю скаргу на ЗГА перевірив ГА а не сам ЗГА
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/y4brv8b
Яке покарання оскаржуєте
-
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
З моменту відкриття серверу, якщо скарга розглянута некоректно, вона обов’язково перерозглядається. Це може зробити ГА, ЗГА або той самий адміністратор. Сам факт перерозгляду вже означає помилку, і адміністратор отримує дисциплінарне стягнення незалежно від того, хто саме проводив повторний розгляд.

Щодо ситуації із ЗГА, ви подали скаргу на неї через те, що адміністратор не перерозглянув вашу скаргу після того як ви написали скаргу на нього. Тобто причина скарги була саме у відсутності повторного розгляду. Відповідно я особисто дав вказівку ЗГА якнайшвидше вирішити це питання та закрити скаргу на неї, оскільки з її боку порушень не було. Як і зазначалось вище, покарання отримує адміністратор, який некоректно розглянув скаргу. Порушень зі сторони ЗГА не було виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі