- 19 Чер 2025
- 281
- Нікнейм адміністратора
- Navarro
- Ваш статичний ID
- 19686
- Звʼязок з Вами
- dinis8768
- Детальний опис скарги/ситуації
- я написав скаргу на адміністратора Navarro. за те що вона розглянула мою скаргу на адміністратора Alex Blaine, за те що скарга була розглянута не коректно. так от, не буду описувати все в деталях бо це уже описав в двох минулих скаргах на адміністрацію. у мене питання до вас пане Nox чому скаргу на ЗГА розглядає сама ЗГА? чому не видаються догани адміністрації яка не коректно перевіряє скарги, тому що це вже не одноразова моя скарга на перерозгляд скарги,мені чесно осточортіло уже писати скаргу потім писати ще одну бо з першого разу не можуть коректно розглянути скаргу, чому ви пане Nox не розглянули скаргу? і не видали покарання адміністратору за бездіяння? Чесно кажучи зараз я дуже і дуже сумніваюся у компетенції адмінів, томущо раніще мені не потрібно було писати скаргу на розгляд скарги, потім писати скаргу бо ту скаргу розглянули але забили болт і нічого не стали робити. також раніше я не замічав такого щоб скарги розглядалися, потім по скарзі на адміна перерозглядалися, потім по ше одній скарзі ще раз перерозглядалися, так як це було у скарзі крайм №2303 (також чомусь у тій скарзі було видалено перший розгляд скарги зараз там тільки 2 перерозгляда по скаргам на адміна) також чому не видаюця догани адміністрації яка некоректно розглядає скаргу а потім некоректно перерозглядає скаргу, а потім ще раз перерозглядає і я вважаю що також не коректно, тому що видавати варн за те що я пристібнув людину до машини і відіграв це "пристібнув громадянина до дверки автомобіля" коли дверка була виламана, я вважаю це не коректним томущо всерівно людина привязана до машини і стоїть вона правильно, розумію що це не коректна відигровка, але за таке можна видати деморган але ж не варн, працівнику поліції (йдеця про ту саму скаргу карйм №2303). Попрошу щоб уже хоть цю скаргу на ЗГА перевірив ГА а не сам ЗГА
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/y4brv8b
- Яке покарання оскаржуєте
- -
-