Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Serhiy_Escobar

Козак
19 Вер 2025
21
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
25505
Звʼязок з Вами
sergoagresor
Детальний опис скарги/ситуації
згоден з порушенням але не згоден з прокаранням прошу прийняти міри до даного адміністратора і перевірити на компетентність
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962573-3-5-%D0%9F%D0%92%D0%97%D0%90.24350/
Яке покарання оскаржуєте
2573 3,5 ПВЗА
декілька днів тому здійснив поругення на аірдропі, хоча це була відповідь на постріл з ХЕВІСНАЙПЕР по мені , але знаю і розумію що порушенням на порушення відповідати не можна, так ось пройшло 2 дні заходжу в гру а там бан, зайшов на форум дивлюсь а цей неперевершений адміністратор просто заблокував мене на 5 днів одразу .
прошу прийняти до уваги наступне :

3.5. Заборонено використовувати снайперські гвинтівки, тайзер, кайданки та мотузку. | Demorgan 30-120 хвилин / GunBan 60-120 хвилин / Ban 1-7 днів.

Покарання - Ban 5 днів.

Отже виходить або в данного адміністратора є якісь особисті проблеми що до сімї Скандал а також до мене, або просто не компетентний в своїй сфері,прошу ПЕРЕГЛЯНУТИ ДАННЕ ПОРУШЕННЯ ТА ПОКАРАННЯ І БУЛО Б ДОЦІЛЬНО АМНІСТУВАТИ

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,225
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Блокування буде знято, замінене вже не буде, оскільки відбули практично половину. Щодо рішення адміністратора, він отримає дисциплінарне стягнення.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі