Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Elon Maks

Шановний гравець
24 Лют 2025
278
Нікнейм адміністратора
Navarro
Ваш статичний ID
14607
Звʼязок з Вами
resestmat
Детальний опис скарги/ситуації
У нас приймаються якісь індивідуальні скарги в приватних повідомленнях діскорду та телеграмі між адміністрацією і по цих "відкатах" видаються покарання, докази прикріпляю (наскільки мені відомо то скарги в особистих повідомленнях приймаються тільки важкі порушення правил (софт, продаж валюти і тд.) Тоді як простим гравцям потрібно заливати на форум, а друзям адміністрації скидують в приват і видають за це покарання. Ця ситуація підриває репутацію адміністрації та відношення гравців до гри на цьому сервері, багато покарань за видумані скарги виносяться кулуарно та без адекватної можливості оскарження.
Також хочу оскаржити кураторську догану (яку видають наскільки я знаю лідеру тільки), як мені пояснив куратор GOV та з відповідді ЗГА мені видали за якусь "провокацію" на твінк-персонажі(інша по факту особистість). І щоб цю догану зняти мені потрібно на іншій особистості відпрацювати якесь додаткове завдання куратора. Я не дуже розумію як це працює, скарги на форумі немає, я досі не розумію чи це ООС покарання чи ІС і як це розповсюджується на твінк-аккаунти, мовчу уже про якусь "провокацію" і в чому вона проявилась. Прошу розібратись, у мене відсутні догани за всю історію перебування в держ.структурах. Прошу і цю анулювати. А також розібратись чому адміністрація вплутує ІС персонажів до ООС покарань та наоборот.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%97%D0%93%D0%90-%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0.20518/#post-64157
Яке покарання оскаржуєте
кураторську догану не лідеру)
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
958
Вітаю, шановний гравцю.

Головний адміністратор надасть відповідь, в вільний час.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Провокація представників державних структур, перебуваючи на високій посаді в Government є неприпустимим. З приводу видачі вам покарання, відкат був наданий куратором організації в особисті повідомлення ГК State через те, що надання відкату відбувалось куратором іншої організації, який не може видавати вам покарання безпосередньо.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі