- 20 Гру 2024
- 72
- Нікнейм адміністратора: Bufallo
- Особистий нікнейм / статичне ід:13992
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ovnkidala тг
- Суть скарги: САЛЮТ БРАТВА кхм я опять засранєц хапнув варн за ухід від рп я не спорю шо я був вийшов із гри но вот яка ситуейшінс мене були 1 раз затримали бсцд ну думаю ладно хай кафають постарався втекти втік знов зловили в цей час в мене отчим захотів інтернет перезагрузити виключив включив думаю йоп твою знов варн хапну бо в мене за час гри мало дуже покарань останнє покарання знов було за ухід від рп ну ладно їдем далі сервер не написав дісконєкт а просто зависло далі бачу інтернет появився написало внизу в лівому кутку Conecting ну приєднання думаю ура щя найду продовжу проц дії но не в цьом діло так як і було все залагане так і лишилось я думаю ну шо чекати якщо всьо залагане перезайду клацнув ф1 перезайшов а бсцд не найшов бо я в тюрязі був за вихід під час рп прошу зняти дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже сильно варн на колінах прошу от души душевной так як я в селі зараз завтра їду за пк в місто бо канікули і захочу вступити в лспд або фіб опять а варн і не зможу дуже дуже сильно прошу вас
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Тема '№1132 Ухід від рп'
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№1132-Ухід-від-рп.4180/ - Дата видачі покарання:21.03.2025