- 12 Гру 2024
- 10
- Нікнейм адміністратора
- Meyer
- Ваш статичний ID
- 37484
- Звʼязок з Вами
- discord: donexxxx
- Детальний опис скарги/ситуації
- Добрий день шановна адміністрація. Пишу скаргу від людей котрих заблокували з сімʼї Mogged, а також заблокованих за покрив чітера тих, хто грав за фракцію Баллас останній тиждень капти.Грали капти за фракцію Ballas, після чого в один вечір заходжу - мене кикнули з діскорду, дивлюсь, а в мене та в багатьох людей з моєї фами бан до 2042 року за покривання чітеру
Хочу пояснити ситуацію:
По перше, я нікого не покривав, можете перевірити кожну переписку в моєму діскорді та телеграмі, в мене ніколи не було цілі приховати, або грати разом з чітером - навпаки, я як людина котра отримувала два блокування на даному сервері за чіти - взагалі не переношу читерів, так як вважаю що це вибір слабких
По друге - я не бачу правила, по которому мене забанили, оскільки в загальних правилах проекта немає фіксованої причини «Покривання чітеру»
Написавши головному адміністратору - адекватної відповіді так і не отримав, за що мене заблокували - я так і не розумію, але це не суть.
Також заблокували багатьох людей, які навіть не грали з нами,або були не во фракції.
Звісно в войсі могли лунати жарти про «взльот», або ще щось, але ж не банити кожну людину за жарти в войсі?
По третє, як раз в цей день після каптів ми хотіли чистити наш состав. Вся ця історія почалась з того, що в нас було багато персон в бані - ми набрали гравців з інших проектів, щоб в нас було більше реакцій, оскільки нам прилетали капти 10х10 і тд, рівно в цей день ми хотіли їх кікати, але трохи не вспіли, та нас заблокували. Зараз приложу фото-пруф до цього click клац клик
Хочу справедливого рішення даної ситуації, та продовжити грати капти на моєму улюбленому сервері.
В нас ніколи не було ніякої мети покривати якогось чітера.
Якщо ви дасте нам ще один шанс - ця ситуація ніколи не повториться, ми будемо ретельно та уважно перевіряти кожну людину!
Дякую за увагу, сподіваюсь що ви зрозумієте усю серйозність ситуації, та разблокуєте мене і моїх друзів.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/3TesxNU
- Яке покарання оскаржуєте
- Покривання чітеру(немає в ЗП)
.