- 5 Лип 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Skezz
- Ваш статичний ID
- 43344
- Звʼязок з Вами
- дискорд : tokyol0ve
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді перманентного блокування.
Я повністю усвідомлюю, що навіть згадка стороннього проєкту в ігровому чаті може розцінюватися як порушення правил. Я не намагаюся заперечувати рішення адміністрації, а лише прошу врахувати обставини цієї ситуації.
Я не мав наміру рекламувати інший проєкт, закликати когось переходити на нього чи будь-яким чином переманювати гравців. Навпаки, у своєму повідомленні я висловив негативну думку щодо цього сервера, тому мої слова не мали рекламного характеру.
Я розумію, що незалежно від моїх намірів сам факт згадки стороннього проєкту є порушенням правил. Визнаю свою помилку та щиро шкодую про це. Ця ситуація стала для мене уроком, і надалі я не згадуватиму сторонні проєкти в ігровому чаті, щоб подібне більше не повторилося.
Я лише нещодавно почав грати на вашому проєкті, але мені дуже сподобалася атмосфера та сам ігровий процес. За час блокування я зрозумів, наскільки мені хочеться продовжити грати саме тут.
Я вже подавав амністію, але мені її відхилили, вже минуло більше половини встановленого терміну очікування. Я щиро сподіваюся, що адміністрація зможе врахувати моє ставлення до цієї ситуації.
Обіцяю, що надалі не допускатиму подібних порушень і сумлінно дотримуватимуся всіх правил проєкту.
Прошу вас врахувати відсутність умислу, моє усвідомлення помилки, щире бажання й надалі бути частиною вашого проєкту та розглянути можливість заміни перманентного блокування на більш м'яке покарання.
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=6ewp7AjF5nM
- Яке покарання оскаржуєте
- perm ban
123