Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

слава

Новий гравець
20 Лют 2025
8
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
16818
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу щодо свого порушення. Визнаю, що написав у репорті образливі та нецензурні висловлювання в сторону проєкту. Це було зроблено на емоціях, без обдумування наслідків.
Я розумію, що такою поведінкою проявив неповагу до проєкту та адміністрації, і повністю визнаю свою провину
Останнім часом був у напруженому стані, через що зірвався, але це не виправдовує мої слова. Я вже зробив висновки і надалі такого не повториться.
Проєкт для мене важливий, і я хочу продовжити гру, дотримуючись правил та адекватної поведінки.

Прошу дати мені ще один шанс. Гарантую, що подібного більше не буде.
Посилання на докази
https://ibb.co/qL4R8QBg
Яке покарання оскаржуєте
Перманентне блокування акаунта.
Нікнейм адміністратора: - Adolf
Особистий нікнейм / статичне ід: 16818
Контакт для зв’язку: (впишеш його тг/дс)-

Суть звернення: Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу щодо свого порушення. Визнаю, що написав у репорті образливі та нецензурні висловлювання в сторону проєкту. Це було зроблено на емоціях, без обдумування наслідків.
Я розумію, що такою поведінкою проявив неповагу до проєкту та адміністрації, і повністю визнаю свою провину
Останнім часом був у напруженому стані, через що зірвався, але це не виправдовує мої слова. Я вже зробив висновки і надалі такого не повториться.
Проєкт для мене важливий, і я хочу продовжити гру, дотримуючись правил та адекватної поведінки.

Прошу дати мені ще один шанс. Гарантую, що подібного більше не буде.

Дякую за розуміння.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі