- 20 Лют 2025
- 8
- Нікнейм адміністратора
- Adolf
- Ваш статичний ID
- 16818
- Звʼязок з Вами
- -
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу щодо свого порушення. Визнаю, що написав у репорті образливі та нецензурні висловлювання в сторону проєкту. Це було зроблено на емоціях, без обдумування наслідків.
Я розумію, що такою поведінкою проявив неповагу до проєкту та адміністрації, і повністю визнаю свою провину
Останнім часом був у напруженому стані, через що зірвався, але це не виправдовує мої слова. Я вже зробив висновки і надалі такого не повториться.
Проєкт для мене важливий, і я хочу продовжити гру, дотримуючись правил та адекватної поведінки.
Прошу дати мені ще один шанс. Гарантую, що подібного більше не буде.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/qL4R8QBg
- Яке покарання оскаржуєте
- Перманентне блокування акаунта.
Нікнейм адміністратора: - Adolf
Особистий нікнейм / статичне ід: 16818
Контакт для зв’язку: (впишеш його тг/дс)-
Суть звернення: Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу щодо свого порушення. Визнаю, що написав у репорті образливі та нецензурні висловлювання в сторону проєкту. Це було зроблено на емоціях, без обдумування наслідків.
Я розумію, що такою поведінкою проявив неповагу до проєкту та адміністрації, і повністю визнаю свою провину
Останнім часом був у напруженому стані, через що зірвався, але це не виправдовує мої слова. Я вже зробив висновки і надалі такого не повториться.
Проєкт для мене важливий, і я хочу продовжити гру, дотримуючись правил та адекватної поведінки.
Дякую за розуміння.
Особистий нікнейм / статичне ід: 16818
Контакт для зв’язку: (впишеш його тг/дс)-
Суть звернення: Доброго дня, шановна адміністраціє.
Дякую за розуміння.