Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Itachi Uchiha

Козак
8 Гру 2024
31
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
2124
Звʼязок з Вами
vamp12452
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня. Прошу розглянути можливість амністії щодо мого покарання.
Так, я визнаю, що з моєї сторони було порушення правил (DM на івенті / переслідування гравця). На той момент діяв емоційно та необдумано, не оцінивши наслідків своїх дій. Це була помилка з мого боку.
Хочу зазначити, що подібна ситуація більше не повториться. Я зробив висновки та надалі буду дотримуватись правил серверу і грати коректно по відношенню до інших гравців.

Прошу врахувати, що для мене це важливо, і дати шанс виправитися. Готовий понести пом’якшене покарання або отримати попередження замість повного строку.
Посилання на докази
https://ibb.co/sv9qzYKm
Яке покарання оскаржуєте
Блокування акаунта (бан) за Mass DM та переслідування гравця
Ваш нікнейм: Itachi Uchiha
Ваш статичний ID: 2124
Контакт для звʼязку: (вкажи свій Telegram або Discord) vamp12452

Суть звернення (амністія): Доброго дня. Прошу розглянути можливість амністії щодо мого покарання.
Так, я визнаю, що з моєї сторони було порушення правил (DM на івенті / переслідування гравця). На той момент діяв емоційно та необдумано, не оцінивши наслідків своїх дій. Це була помилка з мого боку.
Хочу зазначити, що подібна ситуація більше не повториться. Я зробив висновки та надалі буду дотримуватись правил серверу і грати коректно по відношенню до інших гравців.

Прошу врахувати, що для мене це важливо, і дати шанс виправитися. Готовий понести пом’якшене покарання або отримати попередження замість повного строку.

Дякую за розгляд моєї заявки.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі