- 8 Гру 2024
- 31
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 2124
- Звʼязок з Вами
- vamp12452
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня. Прошу розглянути можливість амністії щодо мого покарання.
Так, я визнаю, що з моєї сторони було порушення правил (DM на івенті / переслідування гравця). На той момент діяв емоційно та необдумано, не оцінивши наслідків своїх дій. Це була помилка з мого боку.
Хочу зазначити, що подібна ситуація більше не повториться. Я зробив висновки та надалі буду дотримуватись правил серверу і грати коректно по відношенню до інших гравців.
Прошу врахувати, що для мене це важливо, і дати шанс виправитися. Готовий понести пом’якшене покарання або отримати попередження замість повного строку.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/sv9qzYKm
- Яке покарання оскаржуєте
- Блокування акаунта (бан) за Mass DM та переслідування гравця
Ваш нікнейм: Itachi Uchiha
Ваш статичний ID: 2124
Контакт для звʼязку: (вкажи свій Telegram або Discord) vamp12452
Суть звернення (амністія): Доброго дня. Прошу розглянути можливість амністії щодо мого покарання.
Так, я визнаю, що з моєї сторони було порушення правил (DM на івенті / переслідування гравця). На той момент діяв емоційно та необдумано, не оцінивши наслідків своїх дій. Це була помилка з мого боку.
Хочу зазначити, що подібна ситуація більше не повториться. Я зробив висновки та надалі буду дотримуватись правил серверу і грати коректно по відношенню до інших гравців.
Прошу врахувати, що для мене це важливо, і дати шанс виправитися. Готовий понести пом’якшене покарання або отримати попередження замість повного строку.
Дякую за розгляд моєї заявки.
Ваш статичний ID: 2124
Контакт для звʼязку: (вкажи свій Telegram або Discord) vamp12452
Суть звернення (амністія): Доброго дня. Прошу розглянути можливість амністії щодо мого покарання.
Дякую за розгляд моєї заявки.