- 12 Січ 2026
- 9
- Нікнейм адміністратора
- Adolf Orravan
- Ваш статичний ID
- 33301
- Звʼязок з Вами
- @Herbuut
- Детальний опис скарги/ситуації
- Стрімив приїхали з другом взяти машину на парковку мене почав провокувати ще підїхали якісь його дружки тоже почали підкидувати лерева в вогонь тай я не стримався і вилетіло пару слів які я не хотів казати я граю не давно не знав що тут такого казати не можна
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://youtu.be/a3aewdMnsSk[/URL] [URL]https://www.youtube.com/watch?v=WjCZOoWssEo&feature=youtu.be[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Нікнейм адміністратора
Adolf Orravan
Ваш статичний ID
33301
Звʼязок з Вамик
@Herbuut тг
Детальний опис скарги/ситуації
Стрімив приїхали з другом взяти машину на парковку мене почав провокувати ще підїхали якісь його дружки тоже почали підкидувати лерева в вогонь тай я не стримався і вилетіло пару слів які я не хотів казати я граю не давно не знав що тут такого казати не можна
Ось статік того гравця який провокував і ще його дружки
Прошу амністію
Посилання на докази
Не зробив відкат
Яке покарання оскаржується:
4.7 SK hardban 30 днів
Нікнейм адміністратора
Adolf Orravan
Ваш статичний ID
33301
Звʼязок з Вамик
@Herbuut тг
Стрімив приїхали з другом взяти машину на парковку мене почав провокувати ще підїхали якісь його дружки тоже почали підкидувати лерева в вогонь тай я не стримався і вилетіло пару слів які я не хотів казати я граю не давно не знав що тут такого казати не можна
Прошу амністію
Посилання на докази
Не зробив відкат
4.7 SK hardban 30 днів
Adolf Orravan
Ваш статичний ID
33301
Звʼязок з Вамик
@Herbuut тг
Прошу амністію
Посилання на докази
Не зробив відкат
4.7 SK hardban 30 днів
Останнє редагування: