Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Чисто сердечно.Для старшого складу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sakura Merssi

Козак
2 Січ 2025
94
  1. Нікнейм адміністратора:Для Kriss Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1073 Sakura Merssi
  3. Суть скарги:Вітаю пане Kriss Noxx .Azazelo.Gromov Я отримав варн за DB чому імено варн обясняю перший раз я отримав DB коли дурачився з другом другий раз коли летів по тратуарі на швдикості 250+ на машині яка не тормозить пан громов на той час дав мені поперження що надалі за DB будуть серйозні покарання але я не сильно це взяв до уваги визнаю третій раз я просто катався за патрулем і були момент коли врізався але я думав варн буде після 90 хв деморгану як по формі мені дуже встидно перед вами всіма кого я DB також перед вами Kriss Noxx .Azazelo.Gromov хотів би щераз вибачатися за свої виконані поступки пане Azazelo ви знаєте я багато роблю хорошо для рп і гри і не тільки прошу на перший раз вибачити мене і перевидати покарання на 90 120 хв я не прошу не давати покарання тому що я сам винен і ніяк не ухиляюся від покарання прошу і ще раз вас вибачення за мої дитячі поступки . Дякую за увагу .
  4. докази видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№-1044-db.3998/
  5. Дата видачі покарання:13,03 2025

Emilio Ward

Отаман
8 Гру 2024
170
Вітаю шановний гравець, я прийняв таке рішення по тій причині що на вас було до цього багато скарг за ДБ.
Чекаємо відповідь від ГА, ЗГА.​

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Через велику кількість скарг на Вас адміністратор обрав саме таке покарання. Наше спільне завдання - зробити атмосферу на сервері ламповою. Покарання без перерозгляду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі