Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Хелпер - Ухід від РП, PG, Вихід в ZZ, Включений ГМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vasapalapa

Новий гравець
16 Лис 2025
11
Нікнейм адміністратора
Hassan Merssi (#31435)
Ваш статичний ID
28430
Звʼязок з Вами
_a_m_i_d__15535
Детальний опис скарги/ситуації
Трапилась наступна ситуація на трасі.

Я разом зі своїм напарником здійснювали пограбування гравця (статік ID 31435). Ми зупинили транспортний засіб, після чого гравець зупинився та вийшов з автомобіля.

Далі гравець почав повністю ігнорувати наші RP-дії — не реагував на вимоги, не відігравав ситуацію та фактично не взаємодіяв у рамках Role Play.

Після цього він просто сів у транспортний засіб та поїхав у ЗЗ (зелена зона), повністю проігнорувавши сам факт пограбування.

Ми наздогнали його, і оскільки у нас вже була IC-причина (ігнорування пограбування та втеча), відкрили вогонь. Однак гравця неможливо було вбити — по ньому проходили постріли, але він не отримував летального урону.

Згодом стало відомо, що цей гравець є хелпером. Ймовірно, у нього був активований режим GM (God Mode). Наскільки мені відомо, у хелперів відсутня функція невразливості під час звичайної гри.

У результаті:
• Спочатку я отримав DM-орган на 360 хвилин.
• Після подальшого розгляду ситуації — бан на 30 днів.

Вважаю покарання несправедливим, оскільки:
• гравець ігнорував RP-процес,
• здійснив втечу в ЗЗ під час активної ситуації,
• мав, імовірно, активований режим невразливості,
• ми діяли в рамках IC-логіки після грубого порушення з його боку.

Прошу об’єктивно переглянути ситуацію з урахуванням усіх обставин.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=iz-gRzmlxro[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
оскаржую бан 3.6 ЗП (через вище вказані порушення адміністрації)
/

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Дану скаргу розгляге Головний куратор Адміністрації @Drake

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю!

Переглянувши докази з боку хелпера та адміністратора хочу сказати наступне:

Як би Ви відразу звернулися в тікет до адміністрації стосовно данної ситуації або написали скаргу на форум, то це питання було б вирішене на Вашу користь. Так, я згоден з Вами що з боку хелпера були порушення NRD, PG та ухід від РП - за що Він отримає своє покарання. Але Ви замість того, щоб вирішити це питання цивілізовано, вірішили просто відповісти порушенням на порушення, що прямо заборонено правилами серверу, за що й отримали покарання у вигляді деморгану. Після чого Ви пішли далі та в офіційному ДС проєкту почали зневажливо спілкуватись з адміністрацією та ображати його нецензурними словами. Стосовно деморгану: адміністратор видав покарання згідно регламенту, якщо Ви були не згодні, то треба подавати оскарження на форумі, а не йти та ображати адмінів. На майбутнє -
Навчиться ввічливо спілкуватись з гравцями та адмінами, та не відповідайте порушенням на порушення.

В діях адміністратора порушення не було, він діяв згідно регламенту.

З хелпером буде проведена бесіда та Він отримає свое покарання за порушення правил серверу.

Від себе: Зменшення Вам блокування до 14 днів в знак вибачення за дії хелпера. Але це не відміняє того, що Ви наговорили адміністрації.
На майбутнє за таке відношення та спілкування буде застосовуватися максимальне покарання.

Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі