Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Тотальний ігнор, для Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vincent Moretti

Козак
14 Лип 2025
42
Нікнейм адміністратора
Azazelo
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@nyashnyypukhlyash
Детальний опис скарги/ситуації
Почалось все 16.01.2026 як видно на скріншоті, все починалось нормально, пан Azazelo відразу відповідав, але після двух моїх повідомлень перестав відповідати, він проглядував іноді повідомлення, але не відповідав таким чином я кожен день піднімав свій чат йому в топ з надією що може сьогодні він надасть мені відповідь до ситуації, щоб я не писав або писав оскарження до тієї ситуації, чи робив він це спеціально чи не спеціально поцікавтесь в нього бо мене він щей заблокував, тобто логіка Адміна, ігнор гравця + потім нарешті відповідає та щей блокує оце канешно відношення до гравців лайк, в періоді ігнору я писав ще пані Катерині дс @katyasokaal, яка мені вирішила допомогти та передала пану Аzazelo щоб він мені дав відповідь, але він і її по ітогу проігнорував, круто виходе.
Ітог який 5 днів ігнорування, заблокував, відповідь не була надана, прошу провести бесіду з даним адміністратором, пояснити що гравцю можна хоть щось відповісти, по типу почекайте ще, і тд і тп, також прошу щоб він все-таки дав мені відповідь на моє запитання та вибачився за безпідставне ігнорування. Наперед дякую
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ibb.co/0VCgydXV[/URL]_[URL unfurl="true"]https://ibb.co/v68Fdcv7[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Ігнор гравця
Azezelo ігнор

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви не отримали відповіді через відсутність змістовності у Ваших повідомленнях, через постійний спам. А блокування отримали через погрози. Навчіться спілкуватись, будь ласка, з дорослими людьми, без погроз, флуду та конструктивно.
Закриваю скаргу через відсутність предмету скарги. У своїх особистих соціальних мережах я маю право як відповідати, так і не відповідати, блокуючи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі