Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Deep Scarey

Козак
1 Лют 2025
14
  1. Нікнейм адміністратора: Teddy Bear
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Maksim Shelby/1639
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): [DS] @dombeep
  4. Суть скарги: Їду з гето, щоб людина передала мені кошти в лікарні, проїжаю через поворот їду прямо, виїзжає теді як гравець без адмінки з 4 людьми в машині з повороту я їду прямо він виїзжає спеціально на мене, я врізаюсь в нього , розвертаюся їду далі, після чого теді мене відкидає на 60хв за дб, яка причина? Це повинно бути максимум ДТП, но ніяким образом не дб, щей на 60 хв, я пишу у тікет шо ти робиш, він до мене тепається, я йому говорю «*********************************** *********************************** ти це робиш? Я їхав щоб людина передала мені кошти в лікарні, зачем? Це максимум було би дтп? Причом тут дб?» Шось типу я того сказав, після чого він мене мутить на 60хв, та садить мене на 15 хв, прошу з цим адміном щось зробити, про нього вже скільки людей говоре який він, тут це писати не буду, якщо можна добавте мене в войс з ним та зайдіть самі, я незнаю що сказати, я зайшов щоб відпочити, я в нього врізався легенько і він мене посадив на 60 хв
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/csSFkls
  6. Дата видачі покарання:18.04.25/17:39

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі