Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга/Sergey Pravo/Не знання правил Рп нікнеймів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mefik

Новий гравець
2 Жов 2025
2
  1. Нікнейм адміністратора:Sergey Pravo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Mefik Ovntravka #26363
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Tg-Mefedronchik333>ds-Mefedronchik5252
  4. Суть скарги:Я зайшов до гри під нікнеймом Mefik_Ovntravka та написав репорт чи міняє адміністрація нікнейми до 7 лвл та почув відповідь <Для чого міняти якщо він ітак рп?> Та я запитався в мене рп нік на що мені відповіли так і сьогодні 02.10.2025 року мене посадили в дмр до зміни нікнейму но по факту винене адміністратор то що сказав шо в мене рп нік і я тепер маю тратити на це гроші по вині адміністратор? То прошу поміняти мені нікнейм на рп до прикладу-Oliver_Kapter-Felix_Kapter
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. https://ibb.co/SDJ61d6x
  7. Дата видачі покарання:02/10/25

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
  1. Нікнейм адміністратора:Sergey Pravo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Mefik Ovntravka #26363
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Tg-Mefedronchik333>ds-Mefedronchik5252
  4. Суть скарги:Я зайшов до гри під нікнеймом Mefik_Ovntravka та написав репорт чи міняє адміністрація нікнейми до 7 лвл та почув відповідь <Для чого міняти якщо він ітак рп?> Та я запитався в мене рп нік на що мені відповіли так і сьогодні 02.10.2025 року мене посадили в дмр до зміни нікнейму но по факту винене адміністратор то що сказав шо в мене рп нік і я тепер маю тратити на це гроші по вині адміністратор? То прошу поміняти мені нікнейм на рп до прикладу-Oliver_Kapter-Felix_Kapter
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. https://ibb.co/SDJ61d6x
  7. Дата видачі покарання:02/10/25
Шановний гравець, Ви можете звернутись до ЗГА або ГА проєкту і Вам безкоштовно буде змінено нік!

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Вчора вам було змінено нікнейм безкоштовно.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі