Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга Alisha Clark

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rey_White

Storm
14 Гру 2024
6
  1. Нікнейм адміністратора: Alisha Clark
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Rey White #4196
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): discord: psychopath_kratos
  4. Суть скарги: Сім'я Kenzo Family перший раз напали на нашу територію (13.07.2025 в 02:00) ночі в правилах сімей було прописано без примітки на той момент заборонено напад цитую (з 02:00 Ночі) вони напали Alisha Clark сказала що це (після 02:00) ночі заборонено хотя примітки після 02:00 ночі не було тому 02:00 рахується за порушення думаю ладно допустім потім такаж сама ситуація напад (15.07.2025 в 02:00) ночі тоді вже коли мені скинули скрін то тоді вже примітка (02:00 включно) а Alisha Clark пише що коли був напад то примітки ще не було...... В мене уже нема сил тепер 18.07.2025 напали за (10 секунд до 14:00) це порушення також Alisha Clark сказала на форум я їй відповів що не зафіксований час на відео коли вони поставили напад на територію - ще 1 територія від (нас WhiteFamq) потім пишу вже з зафіксованим часом але то таке до скарги але все ж стосується сім'ї Kenzo Family напали (18.07.2025 за 6 хвилин до 15:00) хоть територію вони в 15:00 не забрали але все ж таки порушення правил нападу Alisha Clark каже пишіть скаргу на форум тому пишу скаргу на Alisha Clark так як ніразу не відреагувала на порушення сім'я Kenzo Family осталась без покарання
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): напад в 02:00 ночі 2 рази Клік потім незафіксовано час нападу в 14:00 (клік) тайм код 0:50 секунд далі напад за 6 хв до 15:00 (клік)
  6. Дата видачі покарання: покарання мені не видавали просто скарга на адміністратора 18.07.2025 сьогоднішня дата 16:45

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. зараз відсутня функціональна можливість перевірити дату та час забиву.
Але технічна можливість вже у реалізації, щойно вона зʼявиться, всі винуватці будуть покарані за минулі порушення, території будуть повернути або скинуті до нейтральних.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі