- 4 Кві 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Gromova,Halley Banshee
- Особистий нікнейм / статичне ід: Albert Albertov
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): zipl0ckerr
- Суть скарги: Під час рп ситуації покликав адміністратора Halley Banshee яка спостерігала за ситуацією протягом 15 хвилин,після чого я попросив прервати рп ситуацію тому-що гравець почав відігрувати рп в свою сторону, а саме: Гравець сказав: "що в нього немає боді-камери держ.зразка, оскільки він купив на маркетплейсі приховану боді-камеру яка поміщаєтся у пуговицю ", що являєтся відіграванням рп в свою сторону.Так само гравець сказав що він не боїтся за своє життя що не відповідає рп логіці,також являєтся порущеням НРП і ПГ (відсутність страху за своє життя),після чого я попросив адміністратора Halley Banshee щоб вона перевірила наявність відіграного рп скріншоту з приводу "прихованої боді-камери". Після чого адміністраторка Halley Banshee покликала адміністратора Gromova яка спочатку сказала відпустити мене та припинити процесуальні дії, на що співробітник відповів що не може мене відпустити тому-що цитую: " Я вже провів першу і другу стадію", на що Gromova відповіла цитую: "Тоді сажай і йди по своїм справам" на що я сказав "Ми ж не розібрались в ситуації",після чого вона відповіла "В мене нема часу" . Адміністрація не спитала рп-відігровку у гравця та сказала мене посадити (вони поспішали на якийсь рейд та через це не стали розбиратись в ситуації проявивши халатність).
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Нехай адміністрація показує свй запис.
- Дата видачі покарання: 10.10.2025 в 21:02 я написав тікет і він був закритий аж в 20:43,я вважаю що за чей час можна було вирішити мою проблему. (мене посадили в КПЗ)