Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга щодо неправомірних дій адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luman212

Козак
11 Сер 2025
9
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Leopard Viego / 23286​

3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: Luman212
  4. Суть скарги:
  5. Після розгляду скарг від обох сторін адміністратор не розписав детально, кому саме і за що було видано покарання. Було зазначено лише загальну інформацію — які покарання видані та на який термін відкинули гравців.

Далі, коли мене вбили у Green Zone, це було розцінено лише як звичайний DM, тоді як у випадку, коли я здійснив вбивство з вагомих причин, мені інкримінували DM у Green Zone.

Мого колегу зі статіком 9754 відкинули ще на 90 хвилин, хоча він уже повністю відсидів своє покарання одразу після інциденту, адже на той момент інша сторона писала тікет, і адміністрація одразу відреагувала. Нам же тоді казали, що «немає вагомих причин» для реагування. У підсумку він провів у деморгані близько 3 годин.

Також ніхто не розібрався, який саме адміністратор піднімав її з ноку.

Окрім цього, нам заборонили використовувати «voice-програми», хоча насправді мова йшла лише про зміну тональності голосу без будь-яких сторонніх програм — просто зміна тембру власним голосом, що не заборонено правилами.

Додатково було видано MG, але незрозуміло, кому саме та за що саме. По суті, ситуацію не було повністю вирішено — лише перелічили порушені правила, але не вказали, хто і за яке саме порушення отримав покарання.

Я вважаю, що якщо одна сторона отримує покарання за DM у Green Zone, то й інша сторона, за аналогічне порушення, повинна отримати таке саме. Якщо ж ні — тоді де справедливість?
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4469-дм-дм-кар.13490/ | https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4471-ДМ-ДМкар-ОСК-МГ.13497/post-43475 |
    1762964638438.png
  7. Дата видачі покарання: 12.11.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
вітаю. з обома адміністраторами проведена бесіда, видані усні попередження. Гравцю 9754 буде нарахована компенсація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі