- 9 Лип 2025
- 23
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Yami #6565
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- @s_varty ; spotas
- Детальний опис скарги/ситуації
- Мене кікнули 19.04. На момент звільнення це відбулося без будь-яких пояснень чи супровідних слів. Мене ніхто не телепортував, щоб я міг здати державне майно. Після цього я просто бігав і нічого не робив, оскільки не звернув на ситуацію уваги та не хотів взаємодіяти зі складом FIB.
Згодом я згадав, що в мене залишилось та передав друзям (не продав) державне майно: 4–5 бронежилетів і кілька зламаних (вибитих) «хевіків».
Через два дні після кікання мене забанили на 30 днів за «злив складу». Згідно з правилом: «Заборонено продавати будь-яке державне майно (амуніцію, матеріали зі складу, озброєння, набої, спеціальні засоби, медикаменти). Перед звільненням працівник державних структур повинен повернути всю амуніцію, яка була отримана або створена у фракції, якщо така залишилась у гравця».
У моєму випадку адміністратор сам ініціював звільнення, не забезпечив можливість здати майно (не телепортував і не забрав його) та взагалі не проконтролював цей процес, що, на мою думку, є недбалістю з його боку, а також не було перевірки мого інвентарю та транспортних засобів. Також вважаю, що до мене може бути упереджене ставлення, оскільки раніше адміністратор отримав догану через мене.
Ситуація за яку куратор отримав догану:
Лідер перебуває у голосовому чаті разом із заступником лідера, куратором і сторонньою особою, яка намагається обійти чорний список сервера. При цьому лідер і ще один учасник скидаються цьому гравцю на GTA, щоб він знову міг грати на проєкті. Куратор це ігнорує і навіть надає поради, як обійти обмеження.
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан 30 днів за 1.32 ПДО
.