- 17 Чер 2025
- 125
- Нікнейм адміністратора
- Uwe Babay
- Ваш статичний ID
- 19967
- Звʼязок з Вами
- ---
- Детальний опис скарги/ситуації
- я подавдві скарги одну дм та образи я чекав 4-5 днів на розгляд даний адміністратор відмовив окей я переподав потомвін знову відмовив за неправильно заповнену форму даний гравець накого я подаю скаргу за дм та образи мені невідомо в якій він організації перебуваєтому я написав статік та причину а даний адміністратор просто відмовляє скаргу бо мені невідомо в яій організації перебуває людина на яку я подав скаргу
друга скарга я подав за порушення правил пограбування спочатку таксамо відмовили я переподав скаргу вписав статік та причину суть скарги що одна особа перебуває вбанді а інша ні і яку фракцію мені писати невідомо все я описав причину і що гравць не перебуває в фракції даний адміністратор просто відмовив також я чекав 3-4 дні на розгляд скарги в крайм а ії просто беруть івідмовляють
я прошу перерозглянути мої обидві скарги
я подавдві скарги одну дм та образи я чекав 4-5 днів на розгляд даний адміністратор відмовив окей я переподав потомвін знову відмовив за неправильно заповнену форму даний гравець накого я подаю скаргу за дм та образи мені невідомо в якій він організації перебуваєтому я написав статік та причину а даний адміністратор просто відмовляє скаргу бо мені невідомо в яій організації перебуває людина на яку я подав скаргу
друга скарга я подав за порушення правил пограбування спочатку таксамо відмовили я переподав скаргу вписав статік та причину суть скарги що одна особа перебуває вбанді а інша ні і яку фракцію мені писати невідомо все я описав причину і що гравць не перебуває в фракції даний адміністратор просто відмовив також я чекав 3-4 дні на розгляд скарги в крайм а ії просто беруть івідмовляють