Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Skezz Yami

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hideki Yakuza

Козак
24 Лип 2025
30
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
17449
Звʼязок з Вами
Dc mihanya0654
Детальний опис скарги/ситуації
В нас було пограування я взяв переговорника в мішок і стяжки і завів до заручника мене скезз відкидає 3.7 ППБ
тобто шо я взяв переговорника в заручники коли заручник це Заручник — це людина, яку насильно захопили або утримують проти її волі з метою змусити третю сторону (владу, родичів, організацію) виконати певні вимоги. Звільнення заручника завжди ставиться в залежність від виконання або невиконання цих умов. тобто я не брав його в заручники просто вів його бо по рп як він бачить в мішку)
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/ecl0xtm
Яке покарання оскаржуєте
Варн
В нас було пограування я взяв переговорника в мішок і стяжки і завів до заручника мене скезз відкидає 3.7 ППБ
тобто шо я взяв переговорника в заручники коли заручник це Заручник — це людина, яку насильно захопили або утримують проти її волі з метою змусити третю сторону (владу, родичів, організацію) виконати певні вимоги. Звільнення заручника завжди ставиться в залежність від виконання або невиконання цих умов. тобто я не брав його в заручники просто вів його бо по рп як він бачить в мішку)

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,076
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
Одягання стяжок та мішка - це системне обмеження волі та порушення недоторканності перемовника, що прирівнюється до взяття в заручники, незалежно від того, чи висували ви за нього вимоги. Для збереження секретності, ви могли супроводжувати його усно під прицілом зброї, без застосування стяжок.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі