- 24 Лип 2025
- 30
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Yami
- Ваш статичний ID
- 17449
- Звʼязок з Вами
- Dc mihanya0654
- Детальний опис скарги/ситуації
- В нас було пограування я взяв переговорника в мішок і стяжки і завів до заручника мене скезз відкидає 3.7 ППБ
тобто шо я взяв переговорника в заручники коли заручник це Заручник — це людина, яку насильно захопили або утримують проти її волі з метою змусити третю сторону (владу, родичів, організацію) виконати певні вимоги. Звільнення заручника завжди ставиться в залежність від виконання або невиконання цих умов. тобто я не брав його в заручники просто вів його бо по рп як він бачить в мішку)
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/ecl0xtm
- Яке покарання оскаржуєте
- Варн
В нас було пограування я взяв переговорника в мішок і стяжки і завів до заручника мене скезз відкидає 3.7 ППБ
тобто шо я взяв переговорника в заручники коли заручник це Заручник — це людина, яку насильно захопили або утримують проти її волі з метою змусити третю сторону (владу, родичів, організацію) виконати певні вимоги. Звільнення заручника завжди ставиться в залежність від виконання або невиконання цих умов. тобто я не брав його в заручники просто вів його бо по рп як він бачить в мішку)