Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Sergo Buffalo Прошу розглянути скаргу, ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lucas Morris

Козак
10 Гру 2024
19
  1. Нікнейм адміністратора: Sergo Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Lucas Morris 1102
  3. Суть скарги:
  4. Шановний кураторе адміністрації,

Я звертаюся до вас із проханням розглянути ситуацію, що склалася, та переглянути рішення про моє зняття з посади хелпера.

Під час розмови у голосовому каналі з вами я намагався уточнити свої обов’язки та функціонал, аби краще виконувати свої завдання. Однак, на жаль, я висловив кілька необачних думок, за що щиро перепрошую.

Мені важливо зрозуміти, яка конкретна причина зняття мене з посади. Я прошу вас ретельно розглянути цю ситуацію, зокрема:
    1. Проаналізувати відеодокази, які були надані адміністрацією.
    2. Надати обґрунтування прийнятого рішення, якщо є додаткові підстави для такого кроку.
  5. Також хочу звернути увагу на питання компетентності адміністратора, який проводить співбесіди на цю посаду. Якщо можливо, прошу переглянути його дії в межах цієї ситуації.

Я зацікавлений у поверненні на посаду хелпера та готовий зробити все можливе, щоб виправити ситуацію. Моя мета – забезпечувати якісну допомогу користувачам та сприяти розвитку спільноти.

Дякую за увагу та розуміння. Очікую на ваш зворотний зв’язок.

З повагою,
    Lucas Morris
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Прошу переглянути рішення щодо мого зняття з посади хелпера. На жаль, я не маю власних доказів, проте відеофіксація ситуації є у Sergo Buffalo і ЗГА. Прошу проаналізувати доступні матеріали, обґрунтувати причини мого зняття та розглянути можливість повернення на посаду.
  7. Дата видачі покарання: 1.01.25

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Розглянувши Ваше звернення, маю наступне рішення:
В компетентності адміністратора, котрий займає посаду керівника молодшої адміністрації, я впевнений на 100%, дякую що звернули на це увагу і дали мені можливість висловитись на цю тему.
Будь-які внутрішні процеси у команді адміністрації не мають можливості виноситись у публічний простір.
Всі питання Ви можете обговорити особисто з керівником молодшої адміністрації.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі