Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Скарга на Octavian Augustus

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Megalodon Raze

Козак
10 Гру 2025
17
Нікнейм адміністратора
Octavian Augustus
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
bodyshoter
Детальний опис скарги/ситуації
  • Суть скарги: адміністратор видав мені покарання коли мене крашнуло, так я згідний на відео два рази я пропадаю, але це не показник того що я хочу втекти від РП, мене дійсно крашило, погана погода та поганий інтернет, але суть в тому що це через кайданки, на мене накидають кайданки і мене крашить, прошу вас зрозуміти навіть якщо я хотів втекти від рп то я б зразу лівав з гри а не чекав поки на мене накинуть кайданки, я перевірив файли після другого крашу поставив новий редукс, зараз не повинно було б крашити. Я звертаюся до вас за допомогою, адже я вважаю що покарання недоречне, мене крашить іменно коли накидають або мотузку або кайданки. Надіюся на амністію цього деморгану
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://fex.net/uk/s/paz2ytc[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Деморган 460хвилин
  1. Нікнейм адміністратора: Octavian Augustus
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #13536
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): bodyshoter
  4. Суть скарги: адміністратор видав мені покарання коли мене крашнуло, так я згідний на відео два рази я пропадаю, але це не показник того що я хочу втекти від РП, мене дійсно крашило, погана погода та поганий інтернет, але суть в тому що це через кайданки, на мене накидають кайданки і мене крашить, прошу вас зрозуміти навіть якщо я хотів втекти від рп то я б зразу лівав з гри а не чекав поки на мене накинуть кайданки, я перевірив файли після другого крашу поставив новий редукс, зараз не повинно було б крашити. Я звертаюся до вас за допомогою, адже я вважаю що покарання недоречне, мене крашить іменно коли накидають або мотузку або кайданки. Надіюся на амністію цього деморгану
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання: 03.01.2026
    1767441017273.png

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ок, можете звернутись в репорт з проханням зняти деморган, посилаючись на мою відповідь у цій темі. Але при повторних подібних порушеннях амністії не буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі