Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга на Mossad Hellfire за незнання правил серверу або навмисний бан з особистих переконань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Absent

Новий гравець
11 Гру 2025
9
Нікнейм адміністратора
Mossad Hellfire
Ваш статичний ID
25381
Звʼязок з Вами
Monty370
Детальний опис скарги/ситуації
Вже написано
Посилання на докази
Подивіться по логам
Яке покарання оскаржуєте
За SK
Даний адмін дав бан за SK хоча банда фемів почали перші по мені стріляти і я відкрив вогонь у відповідь, наскільки мені відомо це не є порушенням

Останнє редагування:

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
Якщо ти не знаєш, що таке SK, то я нагадаю.
Звісно, якщо ти не вчив правила, яке знаходиться під номером 5.6 у загальних правилах серверу.
5.6. “SK” (Spawn Kill) — стрілянина по гравцях, заподіяння шкоди або вбивство на місці появи / базування певної групи осіб, людини чи організації.
Покарання: WARN / Ban 2–5 днів / Hardban 2–7 днів

Stanislav Reiss

Козак
15 Жов 2025
21
Чувак, тобі не надоїло кожного божого дня їздити на наш титул? Кожен день ти приїзжаєш і починаєш стріляти по нам. І ти можеш на протязі кількох годин постійно РКашитись, можливо тільки через це вже починають по тобі стріляти? Я тебе бачу кожень день у себе на титулі, на протязі двох місяців.

Absent

Новий гравець
11 Гру 2025
9
Чувак, тобі не надоїло кожного божого дня їздити на наш титул? Кожен день ти приїзжаєш і починаєш стріляти по нам. І ти можеш на протязі кількох годин постійно РКашитись, можливо тільки через це вже починають по тобі стріляти? Я тебе бачу кожень день у себе на титулі, на протязі двох місяців.
Кожен день протягом 2 місяців? Трохи перебільшив

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, порушень з боку адміністратора не виявлено. На майбутнє, якщо Ви будете створювати скарги з такими трактуваннями та обвинуваченнями у бік старшої адміністрації, Ваш обліковий запис буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі