Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Keri Buffi

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Нікнейм адміністратора
Keri Buffi
Ваш статичний ID
19967
Звʼязок з Вами
Andrii00077
Детальний опис скарги/ситуації
Я подав скаргу на гравця, все детально описав і прикріпив докази. Спочатку мою скаргу взяли на розгляд, але в темі скарги не було можливості написати відповідь або щось додати.

Приблизно через 24 години скаргу просто закрили з відмовою.

Також хочу зазначити, що бачив подібну ситуацію і з іншою скаргою, але вона була вже від іншого гравця. Та скарга теж була на розгляді, але туди так само не можна було написати відповідь.

Крім того, я тегнув адміністратора в Discord та описав ситуацію, щоб уточнити, як мені надати відео або відповідь, але жодної реакції на це не було.

Також хочу додати, що для розгляду скарги зазвичай достатньо відео тривалістю приблизно 1 хвилина або 35–45 секунд, де видно сам момент порушення та початок ситуації перед тим, як це порушення було зроблено.

Через це виникають питання щодо об’єктивності розгляду. Особисто в мене складається враження, що це може бути покривання своєї фракції.

Прошу звернути увагу на цю ситуацію, провести перевірку дій адміністратора та перерозглянути як мою скаргу, так і скаргу іншого гравця, оскільки під час розгляду не було можливості надати відповідь або додаткові матеріали. Якщо з боку адміністратора були порушення, прошу прийняти відповідні заходи.

Докази надішлю в особисті якщо потрібно проблеми з завантаженням
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962147-q-x2.19196/#post-60493
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962146-%D0%A3%D1%85%D0%BE%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%A0%D0%9F-%D0%94%D0%9C-%D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%8E%D0%B7.19058/ https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962147-q-x2.19196/#post-60493
Я подав скаргу на гравця, все детально описав і прикріпив докази. Спочатку мою скаргу взяли на розгляд, але в темі скарги не було можливості написати відповідь або щось додати.

Приблизно через 24 години скаргу просто закрили з відмовою.

Також хочу зазначити, що бачив подібну ситуацію і з іншою скаргою, але вона була вже від іншого гравця. Та скарга теж була на розгляді, але туди так само не можна було написати відповідь.

Крім того, я тегнув адміністратора в Discord та описав ситуацію, щоб уточнити, як мені надати відео або відповідь, але жодної реакції на це не було.

Також хочу додати, що для розгляду скарги зазвичай достатньо відео тривалістю приблизно 1 хвилина або 35–45 секунд, де видно сам момент порушення та початок ситуації перед тим, як це порушення було зроблено.

Через це виникають питання щодо об’єктивності розгляду. Особисто в мене складається враження, що це може бути покривання своєї фракції.

Прошу звернути увагу на цю ситуацію, провести перевірку дій адміністратора та перерозглянути як мою скаргу, так і скаргу іншого гравця, оскільки під час розгляду не було можливості надати відповідь або додаткові матеріали. Якщо з боку адміністратора були порушення, прошу прийняти відповідні заходи.

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю!
Хочу сказати так:
Адміністратора знято за неодноразове порушення правил Адміністрації, прошу вибачення за незручності з боку даного Адміністратора.
Прошу відпишіть мені в тг @kakueproblemu7
Бажаю гарної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі