Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Gromova

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
29 Вер 2025
31
  1. Нікнейм адміністратора: #Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #26027
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram): @cyberpolice
  4. Суть скарги:

Адміністратор @Gromova видала мені покарання за три пункти правил, з якими я категорично не згоден.

Перше покарання:

4.12. Заборонено неправильне використання команд для RP відігровок (me, do, try) | Mute 30

Моє повідомлення було: /do Що на поясі в ID224 в громадянина?

Спростування:

Я не відігрував за іншу людину, а запитав про видиму інформацію - службовий жетон співробітника BSCD, який бачив мій персонаж. Це принципова різниця між порушенням та нормальною відігровкою.

Дивіться на правило 5.10 (Втеча від RP) - там прямо написано: "ігнорування відігравань (в /do тощо) зі згадкою гравця через динамічний ID" є порушенням. Тобто правила спеціально дозволяють використовувати ID у /do, щоб люди не могли просто проігнорувати відігровку. Інакше як взагалі запобігти ігноруванню згідно цього правила?

Я робив декілька спроб через /do, навіть кричав у голосовому чаті: "Швидко мені тут всі свої жетони відіграли". Мене повністю проігнорували співробітники ID224 (#24918) та ID180 (#24830). Тільки один співробітник #17330 (ID37) відіграв жетон, але з маленької букви (порушення того ж правила 4.12).

До речі, цей же співробітник #17330 спочатку відіграв жетон у чаті (таймкод 2:33), а потім у голосі сказав "Відмовлено, відмовлено!" (таймкод 3:13). Тобто спочатку показав, потом відмовив - це взагалі як?

Я використовував передбачений правилами механізм, щоб мене не ігнорували. Натомість співробітники порушили правило 5.10, а покарання отримав я.

Друге покарання:

5.1. "NRP" - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60

Претензія адміністратора: "Закрите вікно, але говорили через нього".

Спростування:

Адміністратор просто не подивилась відео уважно. От конкретика:

З 0:36 до 2:09 (майже півтори хвилини!) я розмовляю з гравцем "Soul Raze #1103" про автопарк, його сім'ю, проблеми з машинами. Це безперервний діалог. Він стояв зліва від мого авто.

На таймкоді 1:51-1:55 я кажу: "В мене вікно закрите в ту сторону. Що там хтось [ __ ] Не чую". Я не сказав "всі вікна закриті". Я сказав "в ту сторону" - тобто направо, де стояли співробітники.

Автомобіль має два вікна - ліве і праве. Ліве відкрите (розмова з "Soul Raze" 1,5 хвилини), праве закрите (співробітники з того боку). Я правильно відігравав ситуацію - чую зліва, не чую справа.

Адміністратор не врахувала, що люди стояли з різних боків авто, не подивилась хронологію розмов, не звернула увагу на точні слова "в ту сторону", а не "всі вікна".

Я відігравав все коректно з урахуванням фізики автомобіля. Покарання видано через поверхневий перегляд відео.

Третє покарання:

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 60

Претензія адміністратора: "MG - за згадування інформації з реального життя. В RP процесі немає слова 'відіграти жетон'."

Спростування:

Це взагалі не те, що таке метагеймінг. Правило 5.9 чітко каже: "використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє". Тобто інформація з Discord, Telegram, з попереднього життя персонажа тощо.

На таймкоді 3:06 я сказав "Бейджики кожен прям час відіграв". Так, слово "відіграв" - невдале в емоційній ситуації. Але - я не використовував ніякої OOC інформації! Я не знав нічого, чого мій персонаж не міг знати.

Більше того - на таймкоді 3:09 співробітник відповідає мені в RP словом "Відмовлено". Він зрозумів мою вимогу і дав нормальну RP-відповідь. Якщо б це був метагеймінг або OOC, він би проігнорував або вказав на порушення. Але він просто відповів по рольплею.

Невдале слово в стресі - це максимум NRP (неправильне формулювання), а не MG. Аналогія: якщо хтось каже "дай айфон" замість "дай телефон" - це не метагеймінг, це просто неточність.

Контекст: мене ігнорували в /do, ігнорували голосом, я був у конфлікті з співробітниками. У запалі сказав невдале слово, але всі зрозуміли, що я хочу.

За невдале слово дали 60 хвилин мута за метагеймінг? Це мало бути максимум зауваження. MG - це серйозна штука про використання зовнішньої інформації, чого я не робив.

Адміністратор неправильно визначила тип порушення. Невдале слово - це не використання OOC інформації.

Порушення співробітників BCSD:

ID415 (#23866) - порушення:

Таймкод 1:12-1:18:

Каже: "Микола Дудка, ти дуже ризиковий, будучи в розшуку знаходитись біля поліції"
    Порушення:

Правило 5.9 (MG - Metagaming) - використав ім'я персонажа без RP-можливості дізнатися його (затемнене авто, без номерів, маска, рішітка)
    Загальні правила держ. організацій 3.11 - не озвучив статті та права перед затриманням
    Загальні правила держ. організацій 1.18 - не відіграв перевірку документів

Таймкод 1:45:

Запитує: "Толя Дудка ти хочеш вийти?" (до пасажира в масці)
    Порушення:

Правило 5.9 (MG - Metagaming) - знав ім'я пасажира без перевірки документів

Таймкод 2:50:

Бере "Special Carbine MK II" та починає стріляти по людях
    Порушення:

Правило 5.2 (DM - DeathMatch) - стріляв без вагомої IC причини
    Загальні правила держ. організацій 3.3 - застосував вогнепальну зброю до беззбройних громадян

ID37 (#17330) - порушення:

Таймкод 2:33-2:40:

Відіграв бейджик у чаті, але з маленької букви
    Порушення:

Правило 4.12 - неправильне використання /do (з маленької букви)

Таймкод ~2:35:

Застосував Stun Gun через лобове скло (з бронею) без попередження
    Висадив пасажира без відігровки та без голосового попередження
    Порушення:

Правило 5.5 (PG - Powergaming) - дії, неможливі в реальності (стан ган через броньоване скло)
    Загальні правила держ. організацій 3.3 - застосував спецзасоби без попередження та без правопорушення
    BCSD Статут про затримання - не виконав процедуру затримання (не дав команд, не попередив)

Посадив затриманого в авто без процесуальних дій
    Порушення:

Загальні правила держ. організацій 3.11 - не озвучив права та статті
    BCSD Статут - не перенів процесуальні дії до відділку

Таймкод 3:13:

Після відігровки бейджика (2:33) сказав у голосі: "Відмовлено, відмовлено!"
    Порушення:

Правило 5.10 (Втеча від RP) - проігнорував власну відігровку

ID224 (#24918) та ID180 (#24830) - порушення:
    Таймкоди: 3:06-3:13:

Повністю проігнорували мої /do запити про жетони
    Повністю проігнорували голосовий запит: "Швидко мені тут всі свої жетони відіграли"
    Просто поїхали від мене

Порушення:

Правило 5.10 (Втеча від RP) - ігнорування відігравань у /do зі згадкою через динамічний ID
    Загальні правила держ. організацій 3.15 - не відіграли жетон при запиті
    BCSD Дисциплінарний кодекс - грубе порушення (ігнорування громадянина)

5. Доказ видачі покарання (посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/534-МГ-НРП-ДМ-Перевищення-Повноважень.13179/
    (Відео) - https://youtu.be/Iugjl-24vUE
  6. Дата видачі покарання: 05/11/2025

Останнє редагування:

anomalchik

Козак
22 Кві 2025
71
  1. Нікнейм адміністратора: #Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #26027
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram): @cyberpolice
  4. Суть скарги:

Адміністратор @Gromova видала мені покарання за три пункти правил, з якими я категорично не згоден.

Перше покарання:

Моє повідомлення було: /do Що на поясі в ID224 в громадянина?

Спростування:

Я не відігрував за іншу людину, а запитав про видиму інформацію - службовий жетон співробітника BSCD, який бачив мій персонаж. Це принципова різниця між порушенням та нормальною відігровкою.

Дивіться на правило 5.10 (Втеча від RP) - там прямо написано: "ігнорування відігравань (в /do тощо) зі згадкою гравця через динамічний ID" є порушенням. Тобто правила спеціально дозволяють використовувати ID у /do, щоб люди не могли просто проігнорувати відігровку. Інакше як взагалі запобігти ігноруванню згідно цього правила?

Я робив декілька спроб через /do, навіть кричав у голосовому чаті: "Швидко мені тут всі свої жетони відіграли". Мене повністю проігнорували співробітники ID224 (#24918) та ID180 (#24830). Тільки один співробітник #17330 (ID37) відіграв жетон, але з маленької букви (порушення того ж правила 4.12).

До речі, цей же співробітник #17330 спочатку відіграв жетон у чаті (таймкод 2:33), а потім у голосі сказав "Відмовлено, відмовлено!" (таймкод 3:13). Тобто спочатку показав, потом відмовив - це взагалі як?

Я використовував передбачений правилами механізм, щоб мене не ігнорували. Натомість співробітники порушили правило 5.10, а покарання отримав я.

Друге покарання:

Претензія адміністратора:
    "Закрите вікно, але говорили через нього".

Спростування:

Адміністратор просто не подивилась відео уважно. От конкретика:

З 0:36 до 2:09 (майже півтори хвилини!) я розмовляю з гравцем "Soul Raze #1103" про автопарк, його сім'ю, проблеми з машинами. Це безперервний діалог. Він стояв зліва від мого авто.

На таймкоді 1:51-1:55 я кажу: "В мене вікно закрите в ту сторону. Що там хтось [ __ ] Не чую". Я не сказав "всі вікна закриті". Я сказав "в ту сторону" - тобто направо, де стояли співробітники.

Автомобіль має два вікна - ліве і праве. Ліве відкрите (розмова з "Soul Raze" 1,5 хвилини), праве закрите (співробітники з того боку). Я правильно відігравав ситуацію - чую зліва, не чую справа.

Адміністратор не врахувала, що люди стояли з різних боків авто, не подивилась хронологію розмов, не звернула увагу на точні слова "в ту сторону", а не "всі вікна".

Я відігравав все коректно з урахуванням фізики автомобіля. Покарання видано через поверхневий перегляд відео.

Третє покарання:

Претензія адміністратора:
    "MG - за згадування інформації з реального життя. В RP процесі немає слова 'відіграти жетон'."

Спростування:

Це взагалі не те, що таке метагеймінг. Правило 5.9 чітко каже: "використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє". Тобто інформація з Discord, Telegram, з попереднього життя персонажа тощо.

На таймкоді 3:06 я сказав "Бейджики кожен прям час відіграв". Так, слово "відіграв" - невдале в емоційній ситуації. Але - я не використовував ніякої OOC інформації! Я не знав нічого, чого мій персонаж не міг знати.

Більше того - на таймкоді 3:09 співробітник відповідає мені в RP словом "Відмовлено". Він зрозумів мою вимогу і дав нормальну RP-відповідь. Якщо б це був метагеймінг або OOC, він би проігнорував або вказав на порушення. Але він просто відповів по рольплею.

Невдале слово в стресі - це максимум NRP (неправильне формулювання), а не MG. Аналогія: якщо хтось каже "дай айфон" замість "дай телефон" - це не метагеймінг, це просто неточність.

Контекст: мене ігнорували в /do, ігнорували голосом, я був у конфлікті з співробітниками. У запалі сказав невдале слово, але всі зрозуміли, що я хочу.

За невдале слово дали 60 хвилин мута за метагеймінг? Це мало бути максимум зауваження. MG - це серйозна штука про використання зовнішньої інформації, чого я не робив.

Адміністратор неправильно визначила тип порушення. Невдале слово - це не використання OOC інформації.

Порушення співробітників BCSD:

ID415 (#23866) - порушення:

Таймкод 1:12-1:18:

Каже: "Микола Дудка, ти дуже ризиковий, будучи в розшуку знаходитись біля поліції"
    Порушення:

Правило 5.9 (MG - Metagaming) - використав ім'я персонажа без RP-можливості дізнатися його (затемнене авто, без номерів, маска, рішітка)
    Загальні правила держ. організацій 3.11 - не озвучив статті та права перед затриманням
    Загальні правила держ. організацій 1.18 - не відіграв перевірку документів

Таймкод 1:45:

Запитує: "Толя Дудка ти хочеш вийти?" (до пасажира в масці)
    Порушення:

Правило 5.9 (MG - Metagaming) - знав ім'я пасажира без перевірки документів

Бере "Special Carbine MK II" та починає стріляти по людях
    Порушення:

Правило 5.2 (DM - DeathMatch) - стріляв без вагомої IC причини
    Загальні правила держ. організацій 3.3 - застосував вогнепальну зброю до беззбройних громадян

ID37 (#17330) - порушення:

Таймкод 2:33-2:40:

Відіграв бейджик у чаті, але з маленької букви
    Порушення:

Правило 4.12 - неправильне використання /do (з маленької букви)

Таймкод ~2:35:

Застосував Stun Gun через лобове скло (з бронею) без попередження
    Висадив пасажира без відігровки та без голосового попередження
    Порушення:

Правило 5.5 (PG - Powergaming) - дії, неможливі в реальності (стан ган через броньоване скло)
    Загальні правила держ. організацій 3.3 - застосував спецзасоби без попередження та без правопорушення
    BCSD Статут про затримання - не виконав процедуру затримання (не дав команд, не попередив)

Посадив затриманого в авто без процесуальних дій
    Порушення:

Загальні правила держ. організацій 3.11 - не озвучив права та статті
    BCSD Статут - не перенів процесуальні дії до відділку

Таймкод 3:13:

Після відігровки бейджика (2:33) сказав у голосі: "Відмовлено, відмовлено!"
    Порушення:

Правило 5.10 (Втеча від RP) - проігнорував власну відігровку

ID224 (#24918) та ID180 (#24830) - порушення:
    Таймкоди: 3:06-3:13:

Повністю проігнорували мої /do запити про жетони
    Повністю проігнорували голосовий запит: "Швидко мені тут всі свої жетони відіграли"
    Просто поїхали від мене

Порушення:

Правило 5.10 (Втеча від RP) - ігнорування відігравань у /do зі згадкою через динамічний ID
    Загальні правила держ. організацій 3.15 - не відіграли жетон при запиті
    BCSD Дисциплінарний кодекс - грубе порушення (ігнорування громадянина)

5. Доказ видачі покарання (посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/534-МГ-НРП-ДМ-Перевищення-Повноважень.13179/
    (Відео) - https://youtu.be/Iugjl-24vUE
  6. Дата видачі покарання: 05/11/2025
Та ти замахав написав скаргу на мене тобі теж покарання дали а тепер тут ниєш це просто піздєц

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. З адміністратором проведена бесіда. Вам буде надіслана часткова компенсація на ігровий банківський рахунок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі