Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на D.Swarovski

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
Нікнейм адміністратора
|| D.Swarovski
Ваш статичний ID
Alex Hoffman #1966
Звʼязок з Вами
alexcaspian(ДС)
Детальний опис скарги/ситуації
Даний Адміністратор відкинув форму на покарання а саме варн за порушення ЗП 5.2.3. В мене виникає питання,яким чином в даного Адміністратора має бути відкат покарання та як він може видавати покарання без скарги на мене. Виникає думка про упереджене відношення до гравців. Мало того що його не було на той момент в грі,судячи з того що він відкинув форму на видачу покарання,тоді виникає питання звідки він взяв відкат?! Мною був викликаний Адміністратор який ствердив про те,що він слідкував за даним гравцем(хоча працівників ЛСПД багато),чому саме за ним він слідкував?! Дуже дивно виходить. Скарги на форумі немає,а покарання видано. Прохання ГА або ЗГА передивитись повний відкат даного Адміністратора,так як на мою думку не знаходячись в грі мати відкат не можливо,а значить він приймає в особисті повідомлення відкат та видає по цьому покарання,хоча це є заборонено. По друге він не може мати відкат,так як він не був на той момент в грі,та написав форму,яку прийняв Марік. Пане ГА та ЗГА,я рахую що даний Адміністратор не є компетентним в свої роботі,так як на нього дуже багато людей жаліються за упереджене ставлення та видачу покарань з відкатів які скидають йому в особисті повідомлення.
Посилання на докази
https://ibb.co/N6wsRfjv
Яке покарання оскаржуєте
варн
  1. Нікнейм адміністратора: || D.Swarovski
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Alex hoffman | 1966
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):alexcaspian
  4. Суть скарги:Даний Адміністратор відкинув форму на покарання а саме варн за порушення ЗП 5.2.3. В мене виникає питання,яким чином в даного Адміністратора має бути відкат покарання та як він може видавати покарання без скарги на мене. Виникає думка про упереджене відношення до гравців. Мало того що його не було на той момент в грі,судячи з того що він відкинув форму на видачу покарання,тоді виникає питання звідки він взяв відкат?! Мною був викликаний Адміністратор який ствердив про те,що він слідкував за даним гравцем(хоча працівників ЛСПД багато),чому саме за ним він слідкував?! Дуже дивно виходить. Скарги на форумі немає,а покарання видано. Прохання ГА або ЗГА передивитись повний відкат даного Адміністратора,так як на мою думку не знаходячись в грі мати відкат не можливо,а значить він приймає в особисті повідомлення відкат та видає по цьому покарання,хоча це є заборонено. По друге він не може мати відкат,так як він не був на той момент в грі,та написав форму,яку прийняв Марік. Пане ГА та ЗГА,я рахую що даний Адміністратор не є компетентним в свої роботі,так як на нього дуже багато людей жаліються за упереджене ставлення та видачу покарань з відкатів які скидають йому в особисті повідомлення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):тиць
  6. Дата видачі покарання:25.05.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі